Miljoenenvilla in Lunteren

Deze miljoenenvilla staat precies op de helft van Amersfoort naar Arnhem: welkom in Lunteren. Het is niet alleen een mega luxe villa, maar het ligt dus ook nog eens best goed. Oké, niet écht in het centrum van een grote stad, maar misschien juist wel lekker toch? Wat meer uit het centrum en dus minder drukte om je heen.

Deze miljoenenvilla is niet zomaar een villa, het is een waar je een eigen kroeg hebt, een groot binnenbad, een jacuzzi en nog veel meer. Als dit niet je droomhuis is, weten we het ook niet meer.

villa van bovenaf

Deze miljoenenvilla heeft een eigen kroeg

Kijk, dit jaar was niet écht spectaculair op het gebied van horeca. De kans dat je dit jaar veel aangeschoten op de bar hebt gestaan, is kleiner dan dat je de loterij zou hebben gewonnen. Dan is het natuurlijk heerlijk om een eigen kroeg thuis te hebben. Met deze miljoenenvilla heb je dat voor elkaar. De kroeg heeft alles wat je nodig hebt én alles wat nodig is om een leuk feest te houden is aanwezig. Zo hangen er speakers aan de muur die groot genoeg zijn om de buren mee te laten genieten, ook al woon je vrijstaand. Maar naast de kroeg heeft de villa nog veel meer luxe te bieden.

Deze villa heeft een woonoppervlakte van 483 vierkante meter. In die ruimte vind je vier slaapkamers, een mooie living, een ruimte die als kantoor kan worden ingericht, een groot binnenzwembad en een prachtige keuken. Daarnaast heeft deze villa een grote garage waar je je auto’s kwijt kan. Fijn, want in deze wintermaanden wil je de auto natuurlijk niet buiten hebben staan.

miljoenenvilla keuken en woonkamer souterain met zwembad miljoenenvilla

Deze droomvilla kost een hoop geld

De prijs van deze villa is ook écht wel gebaseerd op het feit dat je binnen 30 minuten via de snelweg in de grote steden bent. De villa kost bij elkaar 2.600.000 euro. Dus het zal nog even doorsparen zijn voor de meeste, maar het is absoluut de moeite waard. Check hieronder nog een aantal foto’s:

bar

slaapkamer 1