Relatief goedkope mega villa in Duitsland te koop op Funda

Dat er vaak leuke huisjes verschijnen op Funda weten we inmiddels wel. Normaal zijn deze alleen gevestigd in Nederland. Nu kwamen we wel een heel leuk plekje tegen. Deze mega villa bevindt zich net over de grens van onze oosterburen. Dichtbij genoeg om het een serieuze kans te geven dus.

De mega villa in Duitsland, gebouwd in 2014, ligt in de stad Kleve. Het optrekje is rustig gelegen tussen de weilanden in een van de rustigste en mooiste wijken van de stad. Ondanks de ligging tussen de weilanden, is het centraal gelegen en dus goed bereikbaar. Het perceel heeft een afmeting van 2.693m² wat dus zeker niet verkeerd is. Hier kun je heel wat mee doen en heb je de ruimte om veel buiten te kunnen leven. Het woonoppervlakte is 966 m². Dit is verdeeld over twee verdiepingen, waar je maar liefst zeven slaapkamers kunt vinden. Ja je leest het goed, zeven!

Mega villa in Duitsland

Hoe is de villa ingedeeld?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze mega villa in Duitsland heeft zelfs een ondergrondse parkeergarage. Hier kun je acht auto’s kwijt en via de lift (Ja, je hoort het goed. Een lift.) kom je uit op de begane grond of eerste verdieping in huis.

Hal van de villa op funda

Op de begane grond zijn er meerdere gezamenlijke ruimtes. In de linker helft van de villa op de begane grond vind je een hele grote woonkamer, een gesloten keuken met kookeiland en een kantoorruimte.

Funda vondst

In de rechter helft van de villa op de begane grond vind je een iets kleinere, maar eigenlijk nog steeds grote woonkamer, een complete keuken, een luxe badkamer en aparte toilet en twee slaapkamers. Dit gedeelte van de villa wordt op dit moment gebruikt als appartement en heeft dus alles wat je nodig hebt.

Villa in Duitsland op funda

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met aparte inloop kledingkast. Deze kamer heeft ook zijn eigen badkamer. Verder vind je er nog twee slaapkamers met gedeelde badkamer, twee gastenkamers met gedeelde badkamer en een tweede kantoorruimte.

Badkamer in mega villa in Duitsland

Verder heeft deze villa een mega tuin die netjes aangelegd is. Ook is er een kelder. Deze is ook omgebouwd tot woonruimte met logeerkamer.

Wat kost de relatief goedkope villa uit Duitsland?

Al met al heb je dus flink wat oppervlakte tot je beschikking als je deze villa koopt. Met een totaal van twee woonkamers, twee keukens, vier badkamers, twee kantoorruimtes en zeven slaapkamers zou je denken dat je flink in de buidel moet tasten. Dat is natuurlijk ook wel zo, maar toch valt het prijsje reuze mee als je ziet wat je ervoor terug krijgt. De vraagprijs voor deze Duitse mega villa is 2.850.000.

Wil je toch liever wat dichterbij huis op Nederlandse grond? Bekijk dan eens deze opknapper die ook op Funda staat.