Villa in Herkingen staat te koop op Funda

Op Funda wordt de woning in Herkingen beschreven als een “met inpandig zwembad en drie houtkachels op 287 m2 eigen grond aangeboden! De woning, in 2005 vernieuwd, is voorzien van een ruime woonkamer en keuken. Er is een grote slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en twee badkamers.” De opknapper ligt op een steenworp van het Grevelingenmeer met strand en jachthaven waardoor je heerlijk kunt genieten van het water.

 

De indeling van het huis start via de voordeur waarin je een open hal inloopt. Samen met de keuken en de woonkamer is dit een grotendeels open ruimte. In de keuken kan je aan de slag met diverse apparatuur zoals de koelkast met vriezer, gasfornuis en afzuigkap. Hier ligt ook een witgoedaansluiting. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte is licht en ruimte en je vindt er ook nog een sfeervolle houtkachel. De woonkamer en keuken zijn beide voorzien van een balkenplafond in authentieke stijl en een betonnen vloer. Op de begane grond ligt ook een zeer ruime slaapkamer. Ook deze heeft een bijzonder balkenplafond met houten vloer. De kamer zou eventueel ook als kantoor of game-kamer gebruikt kunnen worden. Dankzij de grote raampartijen heb je veel lichtinval. In de slaapkamer vind je ook een deur naar de tuin.

De indeling van de eerste verdieping

Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop aan met veel berging gelegen onder het schuine dak. Ook ligt hier een houtkachel. Vanuit de overloop krijg je ook toegang tot nog een slaapkamer en ook een badkamer. In de badkamer zit een bad, douche, wastafel en toilet. De slaapkamer heeft veel ruimte en geeft toegang tot de tweede badkamer. Deze badkamer heeft een opknapbeurt nodig en heeft een aansluiting voor een douche.

Het souterrain verklaart waarom we het een opknapper nomen:

Vanuit de woonkamer kom je in de berging en vanuit daar kom je aan op het souterrain. Met een wellness/fitness ruimte en een zwembad kan je hier heerlijk genieten, maar het heeft wel een opknapbeurt nodig. Toch beschikt het over veel lichtinval en is het hier voorzien van vloerverwarming.

Check hieronder meer foto’s van de woning op Funda aan de Peuterdijk 43A:

opknapper

villa binnenzwembad

funda villa