De Action verkoopt een opblaasbaar bubbelbad

Dit opblaasbare bubbelbad is gemakkelijk op te zetten. Binnen vijf minuten heb je hem klaar staan door de bijgeleverde pomp die het bad als een trein oppompt. Vervolgens vul je het bad met water en kun je via een schakelaar aangeven op welke temperatuur jij het water graag zou willen hebben. Op het LCD-scherm kun je aflezen hoe warm het bad is. Hij verwarmt het water maar liefst tot 40°C en daar kun je met twee of drie personen van genieten.

Verder heeft dit bad nog vele andere voordelen. Waarschijnlijk denk je meteen aan je energierekening, en dat snappen wij. Dat het flink wat energie kan kosten, ontkennen we niet. Gelukkig heeft deze variant een energiebesparende functie. Je kunt een timer instellen, waardoor het verwarmingssysteem na een ingestelde tijd vanzelf uit gaat. Dat is toch mooi meegenomen. Verder heeft dit bad 110 jetstralen tot zijn beschikking. Bubbelen gaat het dus zeker. Je komt echt helemaal tot rust en dat in je eigen achtertuin.

opblaasbaar bubbelbad bestellen online goedkoop

De volgende tools worden meegeleverd

Er worden nog andere handige tools meegeleverd, zoals chloordosering die er ten alle tijden voor zorgt dat het chloorgehalte stabiel blijft. Ook kun je hem afdekken met het bijgeleverde afdekzijl. Zo wordt het water niet vies en kun je hem gewoon buiten laten staan zonder dat je iedere keer het water moet verversen.

Zelfs aan de lagere temperaturen is gedacht. Je kunt hem gerust op winterse dagen met rust laten. Je hoeft het water er dan niet uit te laten lopen. Het bubbelbad kan namelijk automatisch de verwarming aanzetten zodra het vriest. Zo voorkomt het bad zelf dat het water erin bevriest.

Inmiddels hebben we geloof ik alle zorgen weggenomen. Wil jij dit opblaasbaar bubbelbad van de Action in jouw achtertuin? Bestel hem dan hier. Doe dit wel voor 28 september, want daarna kan het zijn dat de prijs omhoog gaat.

Heb je wat minder zin om dit hele bad aan te schaffen en heb je gewoon een bad in je badkamer tot je beschikbaar? Lees dan hier hoe je je eigen bad kunt omtoveren naar een bubbelbad met deze simpele gadget.