Wie is Joel Beukers?

Op 30 juli 2021 had Joel Beukers een video op Instagram geplaatst dat hij zijn nieuwe auto ging ophalen in een helikopter. Nu zijn we anderhalve maand verder en Joel heeft al besloten om zijn auto een nieuwe kleur te geven. Voordat we hier verder op ingaan, laten we Joel even de kans geven zichzelf voor te stellen: “Ik ben Joel Beukers, een fitnessmodel uit Nederland. Mijn taak is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het krijgen van een gouden lifestyle. Met mijn lifestyle ben ik 365 dagen van het jaar goed in vorm. Dit door een intensief trainingsprogramma en een gezond dieet.” Dankjewel voor de mooie woorden Joel (zo stelt hij zichzelf voor op de site van zijn eigen bedrijf).

Hij kocht een nieuwe auto met zes wielen

De nieuwste auto van Joel Beukers is inderdaad een zes wieler, maar niet zomaar één, het is namelijk de Mercedes-AMG G63 6X6. Deze bolide is verrassend genoeg heel exclusief, er zijn er namelijk maar honderd van gemaakt en komt vandaag de dag rond een prijs van 700.000 euro.

De Mercedes moet de Lamborghini Urus gaan vervangen voor de komende tijd. De auto weegt 3375 kilogram, onder de kap ligt een 5,5 liter V8 Biturbo die goed is voor 544 pk. De snelheid van de Mercedes is wel iets minder dan de Lamborghini. De Mercedes haalt een topsnelheid van 160 km/u en gaat van 0-100 km/u in 7 seconden.

Joel Beukers geeft zijn Mercedes AMG G63 6×6 een gouden kleur

Joel Beukers staat natuurlijk bekend om zijn slogan: ‘Gaan voor Goud.’ Dit neemt Joel maar al te serieus. Als je kijkt naar zijn autocollectie, had je kunnen verwachten dan hij zijn nieuwe auto een andere kleur ging geven. Elke auto die Joel heeft is namelijk helemaal goud gewrapped. Toen Beukers de auto kocht, kwam de bak in de kleur Designo Night Black Magno (matte). Beukers vond die kleur wel genoeg voor een maandje en heeft besloten om ook met deze auto voor goud te gaan.

Zie zijn gouden Mercedes AMG G63 6×6 hieronder:

Ben jij nou benieuwd hoe Joel Beukers dit allemaal kan betalen? Bekijk hier wat zijn vermogen is.