Naast zijn succesvolle social-mediapagina’s behaalt Joel Beukers ook erg veel succes met zijn supplementen-bedrijf Clean Nutrition. Op de zijn website verkoopt hij allerlei soorten supplementen. Het blijkt een gouden formule voor succes te zijn. De potjes Xtreme workout V2 gaan als warme broodjes over de toonbank.

Hij gaat voor goud

Hij heeft het bedrijf opgericht na zijn carrière als rugbyer – net als zijn compagnon ‘Lord Buffel’ – tot hij werd betrapt op dopinggebruik. Naar eigen zeggen heeft hij daar zelf nooit bij stil gestaan en kwam het door een van de supplementen die hij toentertijd tot zich nam. Hij nam het heft in eigen handen en startte zijn eigen handel; Clean Nutrition was geboren.

De marketingstrategie van Joel werkt, daar is geen ontkennen aan. Maar er is nog veel meer. Joel Beukers is namelijk nogal fan van supercars. Die net als hem ook allemaal voor goud gaan. En dat geldt ook weer voor zijn gym. Als zijn herkenbare uitspraken en gouden attributen zorgen voor veel aandacht, wat uiteindelijk weer resulteert in meer cash. Er is over alles nagedacht, ook al wekt het vaak de indruk van niet. ‘Pure winst’.

 

Naast zijn liefde voor dikke wagens, flaneert hij ook van graag feestje naar feestje. Dat resulteerde er ook in dat hij zijn eigen vodka merk op de markt bracht. Samen met zijn partner Julian van Vliet heeft hij ‘Gold dry vodka’ opgezet. Al die ondernemingen promoot hij via zijn Instagram-pagina en zijn knotsgekke YouTube-videos. Maar hij laat natuurlijk ook de fijne kneepjes zien van het leven als een fitness-guru. Dat doet hij op zijn geheel eigen manier. Die manier heb je binnen enkele seconden van het kijken door. Zet je geluid in ieder geval niet al te luidt.

Wat is het vermogen van Joel Beukers?

In 2018 werd het vermogen geschat al geschat op €1.325.090,-. We kunnen dus wel stellen dat Joel Beukers al een ruime tijd ondergedompeld zit in het geld. Niet gek als we kijken naar de gouden auto’s van Joel Beukers, zijn riante woning en de goedlopende business. We zijn nu ruim twee jaar verder en Joel is in een stijgende lijn verder gegaan met wat voor hem zo goed werkt. We kunnen stellen dat hij de 2 miljoen met gemak kan aantikken en dat dit door zijn goedlopende bedrijven alleen maar zal stijgen.