Een geniale gadget te koop bij Bol.com

Als je tijdens de koude dagen even heerlijk wil ontspannen thuis dan is deze Medisana bubbelbadmat een ideale aankoop. De mat geeft namelijk een krachtige massage voor heel het lichaam. Voor elke bubbelbadjunkie die zijn fix nu nog bij het openbaar zwembad krijgt, is dit de perfecte aankoop. Bovendien is het ook nog eens erg goed voor de gezondheid. Het zorgt namelijk voor een betere bloedsomloop, waardoor de bloedcirculatie in het hele lichaam verbetert. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden en zal je lichaam verfrist aanvoelen.

bubbelbadmat Bol

Klik hier om naar de website van Bol.com te gaan

Met de afstandsbediening kan je de massage makkelijk instellen en ook de intensiteit veranderen. Daarnaast biedt het aroma-dispenser in de luchtpijp de mogelijk om de bubbelbadmat te gebruiken voor aromatherapie. De kosten van dit geintje? Slechts 87,89 euro. Zeg nou zelf, dit is een must-have voor ieder huishouden toch?

Positieve reviews over de bubbelbadmat

In de reviews zijn de meeste mensen ook erg positief. Als kritiekpunten wordt wel geklaagd over het geluid en bij één persoon ging het apparaat kapot. Dat zal waarschijnlijk slechts een incident te zijn want de overige reviews waren positief. De goede bubbels, ontspannende werking en het gebruiksgemak worden als positieve punten genoemd. Verder heeft het apparaat 3 jaar garantie, weegt het in totaal ruim 3 kilo, is de handleiding van de bubbelbadmat is in het Duits en er is natuurlijk nauwkeurig aandacht besteed aan de veiligheid van het apparaat.

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Of heb je nog niet eens een bad om in een bubbelbad te veranderen? Misschien is dit geniale inklapbare bad voor volwassenen dan wat voor je zodat je zo goedkoop mogelijk aan de slag kan. Dit is niet het enige badproduct waarover we schreven. Kijk bijvoorbeeld dit ligbad voor onder de douche.