Ligbaden voor onder de douche

Wanneer je het veel te veel geld of tijd vindt kosten om een bad in te laten bouwen, kan je altijd nog naar ligbaden kijken die compact zijn. Ook is het handig als jij in jouw kleine Amsterdamse appartementje in bad wil. Want laten we eerlijk zijn, meestal is er geen ruimte voor een ligbad.

En het voordeel is dan ook nog dat het bad ook altijd nog kan opbergen. Zo kan je je wasrek nog lekker in de badkamer kwijt en heb je voor een superlaag bedrag een bad in je huis.

Bath Bucket 1.0: het zitbad

Eén van de opties die je hebt als je niet wilt verbouwen, is een compact zitbad voor onder de douche. De Bath Bucket, de nieuwe trend uit Scandinavië, is hét bad als je slim om wilt gaan met de ruimte die je hebt. Zo is hij perfect voor studenten die in het studentenhuis geen bad hebben en soms toch heerlijk willen uitkateren in warm water. De Bath Bucket heeft een capaciteit van zo’n 200 liter. Aan de zijkant vind je een handig bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Ook is er ruimte voor je telefoon, of je boek als je helemaal tot rust wilt komen.

Check deze link om de Bath Bucket te bestellen

bad voor onder de douche

Bath Bucket 2.0: het ligbad

Sinds kort bestaan er ook opbouwbare ligbaden. Dit is de opvolger van de Bath Bucket 1.0. De Bath Bucket 2.0 is nog comfortabeler geworden en biedt genoeg ruimte voor een volwassene om lekker in te badderen. En ze hebben er een nieuwe dimensie aan toegevoegd: het bad is nu opvouwbaar en als een soort strijkijzer weg te zetten in de badkamer. Het voordeel hiervan ook dat je hem gemakkelijk naar een andere verdieping brengt en bijvoorbeeld eens op het balkon van het studentenhuis in bad kan. En als je dan toch buiten bent, kan je het water eenvoudig weg laten lopen middels een afvoerslang, dus je hoeft hem ook nooit meer op de kop te houden.

Check deze link om de Bath Bucket 2.0 te bestellen

ligbaden opvouwbaar

Dan lig je lekker in je bad en twijfel je wat je moet doen: je haren wassen of niet? Hoe vaak per week moet je je haren wassen?