Van je eigen fiets een e-bike maken

Wil je al een tijd een e-bike kopen, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Wellicht is dat maar goed ook. Je kan namelijk nu jouw oude oma fiets om toveren tot een super blitse e-bike waarmee je de stad door kan crossen. Nou mannen, jullie fantasie is realiteit geworden. Je kan nu een e-bike kit kopen genaamd Rubbee X. Een prachtige en sexy naam voor het apparaat waar jij het meest van gaat houden. Rubbee X kan elke fiets elektrisch maken en ervoor zorgen dat je sneller op je fiets fietst, dan ooit te voren. Nooit meer hangen aan een scooter, je kan het nu geheel op eigen kracht.

Rubbee X doet dit doordat het apparaat jouw achterband aandrijft. Ze kan voelen hoeveel assistentie je nodig hebt doordat ze jouw trappatroon kan zien. Met de super handige quick-release lock maak je van jouw fiets in twee seconden een elektrische fiets en binnen twee seconden maak je hem weer minder aantrekkelijk voor dieven.

e-bike kit
foto via Rubbee

 

Van je normale fiets een elektrische fiets maken

Rubbee X heeft veel opties dat je er bijna bang van wordt. Deze e-bike kit is draadloos waardoor je geen enkele kabel hoeft aan te sluiten. Daarnaast kan je de hoeveelheid batterijen die jij erin wilt hebben zelf kiezen. Ga je voor een kort stukje? Dan kan je één batterij erin doen zodat je ook minder gewicht mee hoeft te nemen. Ga je voor een lang stuk? Dan doe je alle drie de batterijen erin. Als je alle drie de batterijen wilt, moet je de duurste versie van Rubbee X nemen. Maar dan krijg je ook meteen de power modus erbij, waar je een 350W output krijgt en een topsnelheid van tot wel 32 km/h. Hoe ziek is dat? Een mooi achterlicht voor de veiligheid en de app op je telefoon om alles bij te houden. Rubbee X is de meest complete e-bike kit ooit.

De kosten voor een e-bike kit

Alles heeft een prijs en zo ook Rubbee X. Je kan Rubbee X met één, twee of drie batterijmodules kopen. Bij één en twee batterijmodules heeft Rubbee X een output van 250W. De topsnelheid is dan 25 km/h. Het bereik is bij één batterij 16 kilometer, bij twee batterijen 32 kilometer en bij drie batterijen kan je wel tot 48 kilometer fietsen.

Voor 529 euro heb je de e-bike kit met één batterijmodule. Voor 1058 euro koop jij de e-bike kit met twee batterijmodules en voor 1587 euro kan je al de meest krachtige kit in handen krijgen en met een aardig tempo door de stad crossen. Wij kunnen niet meer wachten. Wij gaan maar snel even onze banden oppompen en de Rubbee X nog even goed bekijken.