Droomwoning in hartje Utrecht staat te koop

“Nieuw gebouwd, deels professioneel gerestaureerd, uiterst smaakvol en optimaal comfortabel.” Zo noemt de makelaar het prachtige huis dat te koop staat op Funda in hartje Utrecht. Het deels gerestaureerde huis is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook nog eens meer dan luxe.

Met een ruime garage waar je je wagenpark kwijt kan en een open keuken en tuin waar je een geheel van kan maken is deze woning ook nog eens uiterst functioneel. Ook krijg je er een opnamestudio bij, waar je je carrière als gitarist of zanger waar kan maken.

buitenkant droomwoningstudio droomwoning

Niet alleen wij, maar ook de jury van de stichting Rietveldprijs is deze droomwoning niet ontgaan en nomineerde de woning onlangs voor één van de prijzen.

Deze droomwoning heeft 5 slaapkamers en design badkamer

Het mooie design begint al bij de entree en bij de garage. De parkeergarage is namelijk beveiligd met een prachtig metalen poort, die precies bij het straatbeeld past maar toch opvalt. Wanneer je de hal in loopt, zal je gelijk zien dat er ontzettend veel lichtinval is: dit komt door de grote ramen en de dakramen die bij de doorloop te vinden zijn.

De slaapkamers zijn strak ingericht, maar als je goed kijkt zie je dat het design in elke slaapkamer én in de badkamer terugkomt. Een industriële kraan met knoppen bijvoorbeeld, die knalrood zijn en daardoor opvallen. Niet lelijk opvallen, want het past helemaal bij de stijl van het huis. De moderne look en feel komt overigens in het hele huis voor.

woonkamer

De een-na-duurste villa in Utrecht op Funda

Met 303 vierkante meter woonruimte en nog eens 315 vierkante meter perceel heb je genoeg ruimte om al je hobby’s uit te oefenen, zoals koken en zingen. De prijs van deze droomwoning is €2.750.000 euro. Daarmee betaal je per vierkante meter best een hoop, maar niet zoveel als dat je bijvoorbeeld in Laren zou betalen. Terwijl je bij deze woning wel in het hartje van Utrecht woont.

Dat dit de woning is van een BN’er, dat vertelt de Facebook advertentie van Funda: “Je komt ogen tekort in dit superdeluxe designpaleis in hartje Utrecht. Van welke gitaarspelende muzikant zou het zijn?” Helaas hebben we na speurwerk nog niet kunnen ontdekken van wie het daadwerkelijk is.

Bieden op de woning kan via de website van Funda. Zie hieronder meer foto’s:

garage funda utrecht

overloop droomwoning