Een inklapbaar bad komt altijd van pas

Veel mensen hebben thuis geen ligbad ter beschikking. Vaak wordt er dan een simpele teil neergezet, mocht je jezelf toch in een bad willen wassen. Gelukkig is er nu een oplossing beschikbaar door de Bath Bucket 2.0. Het inklapbare bad is makkelijk te gebruiken, op te ruimen en staat niet snel in de weg. Het ligt daarnaast hartstikke comfortabel door de kussentjes die op de bodem liggen. Je kan er ook een wit blad op bevestigen waar je eventueel je computer of tablet op kunt zetten, zo kun je de beste Netflix series kijken terwijl je jezelf wast. Als je het witte blad nog verder doorklapt, blijft er een gat waar je je hoofd door kunt steken. Op die manier wordt de warmte makkelijker vastgehouden.

ligbad inklapbaar

Verbetering op eerste model

De Bath Bucket 2.0 is een verbetering op het eerdere model, de Bath Bucket 1. Dat model is inmiddels verouderd en er zijn veel luxere alternatieven op de markt. Alleen, als je een kleiner budget hebt, kan de Bath Bucket 1.0 (die zo’n 50 euro kost) uitkomst bieden. De Bath Bucket 2.0 die nu op Bol.com te koop staat is jammer genoeg maar in één kleur beschikbaar, namelijk grijs.

ligbad inklapbaar

Opvouwbad voor volwassenen - Grijs

Bath Bucket 2.0 €129 Shop nu

Check deze link om naar de site van Bol.com te gaan

Handige producten van Bol.com

Bol.com komt vaker met acties van producten die heel handig kunnen zijn en uitkomst bieden in het dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan de smartphone-projector die je huis omtovert tot thuisbioscoop. Of denk aan een handige opbergzak die je aan de zijkant van je bank kunt hangen, daar kun je vervolgens allerlei tijdschriften of elektronica in kwijt. Bovendien is Bol.com nog altijd relatief goedkoper dan andere webwinkels en ontvang je er regelmatig korting.