De succesvolle carrière van de schaatsster

De grote sportfans kennen haar waarschijnlijk al. In het seizoen 2016/2017 won Jutta Leerdam de wereldtitel allround bij het het wereldkampioenschap voor junioren, op de ijsbaan van Helsinki. Eind 2017 nam ze deel aan het Olympisch kwalificatietoernooi op de 500 meter maar wist zich niet te plaatsen voor een deelname aan de Olympische Winterspelen 2018. Begin november 2018 plaatste de mooie Jutta zich op de 500 meter en 1000 meter voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden. Later in dat seizoen liet ze zich van haar beste kant zien en won ze het NK Sprint.

 

Bij het WK Afstanden 2020 scherpte ze haar persoonlijke records op de sprintafstanden verder aan, met een nationaal record op de 1000 meter en pakte ze tevens de wereldtitel op deze afstand. Ook werd ze voor de tweede maal in haar carrière wereldkampioen op de teamsprint.

Jutta Leerdam laat nieuw Olympisch schaatspakje zien

Jutta laat niet alleen menig fan razend enthousiast worden langs de zijlijn, maar weet ook de temperaturen te laten stijgen op haar socials. Zo heeft ze haar volgers al gek gemaakt met haar swimsuit foto op Instagram. Maar dat is niet alles.

Jutta plaatste zich namelijk onlangs voor de Olympische Winterspelen in Peking. Hiervoor wordt ze natuurlijk in een nieuw schaatspakje gehesen. Het pak waarmee ze prijzen moet gaan pakken en haar killerbody showde ze onlangs op Instagram. Zie het bericht hieronder:

Ook de Instagram-foto’s van Irene Schouten toveren een lach op je gezicht.