Mooiste vrouw van Nederland

FHM reikt jaarlijks de prijs uit voor de mooiste vrouw van Nederland. De mooiste vrouw van Nederland van 2020 is Sylvana IJsselmuiden. Dit zal je vast niet verbazen want het is een prachtige verschijning. Ook keek FHM wie de mooiste sportvrouw van Nederland is. Nu lopen er best een aantal knappe sportvrouwen rond in Nederland dus is het helemaal niet zo makkelijk om die prijs in de wacht te slepen. Joy Beune is dan ook bloedmooi. Je zal zeer binnenkort zien waarom.

View this post on Instagram

H e l l o s u n s h i n e ☺️ #staysafe

A post shared by Joy Beune (@joybeune) on

Mooiste sportvrouw van Nederland 2020

Joy Beune is de opvolgster van Jutta Leerdam, die de prijs vorig jaar in de wacht sleepte. Beiden beoefenen ze de sport schaatsen. Als je naar een sport wil kijken voor de vrouwen is het dus een goed idee om naar de ijshal te gaan. Joy Beune komt in een illuster rijtje te staan. Zo wonnen naast Jutta Leerdam eerder Anouk Hoogendijk, Puck Moonen en Suzanne Schulting. Joy Beune doet zeker niet onder voor deze prachtvrouwen.

Joy Beune blij met onderscheiding

Zelf is Joy Beune erg blij met de uitverkiezing: “Het is iets waar ik heel trots op ben. Het is dan wel geen schaatstitel, maar het is wel mooi meegenomen, haha. Ik vind het leuk om met m’n uiterlijk bezig te zijn als ik de deur uitga. Maar ik kan ook wel echt een tomboy zijn door in m’n joggingbroek met een bak M&M’s op de bank te hangen.” Ze heeft ook wel een idee waarom ze zo mooi gevonden wordt: “Ik ben heel blij met mijn ogen. Die hebben een speciale groene kleur. Die springen er altijd mooi uit vind ik.”

FHM had een fotoshoot met de prachtige schaatster. Hieronder kan je zien hoe dat eraan toe ging: