De prachtige schaatsster Irene Schouten

De schaatsster heeft al verschillende medailles binnen weten te slepen. Ze is actief op zowel de lange baan als de marathon, die ze combineert voor haar specialiteit: de Massastart. In 2015 en 2019 won Irene een gouden medaille in deze discipline tijdens de WK afstanden. Ook op de Olympische spelen is ze actief geweest. In 2018 won ze brons. Naast deze eerder genoemde disciplines doet ze ook nog mee aan de 1500 meter, de 3000 meter en de 5000 meter op de lange baan. Tijdens de laatste wereldkampioenschappen van 2021 in eigen land won Irene Schouten goud op de 5000 meter en ploegenachtervolging. Haar doel waar ze nu naar toeleeft is de Olympische spelen van 2022 in Peking.

Naast haar enorme sporttalent is ze ook een prachtige verschijning op de schaatsbaan. Met foto’s vanuit de sportschool tot aan liggend op het strand in bikini weet Irene Schouten veel likes te generen. Niet gek dat Irene ook een leuke shoot gedaan heeft met FHM. Met deze foto’s tovert ze zeker een lach op je gezicht, met haar prachtige lichaam en heerlijke lach.

Naast de leuke Irene Schouten kent de Nederlandse schaatssport een aantal prachtige dames. Bekijk maar eens de Instagram foto’s van Jutta Leerdam.