Een account op Instagram besloot dat het wel een leuk idee was om foto’s van beroemde vrouwen te vergelijken. Naast Megan Fox werden ook andere vrouwen zoals Paris Hilton getoond. Duidelijk is wel dat Megan Fox het er het best vanaf brengt. De actrice heeft momenteel een relatie met Machine Gun Kelly en dat heeft haar uitgedaagd om zich nog extravaganter te kleden. Met haar jonge uiterlijk kan ze dat natuurlijk goed hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cigarettes🕊🚬 (@cigarettes)

Hoe is het nu met de actrice?

Zoals gezegd heeft ze tegenwoordig een relatie met Machine Gun Kelly. Je weet wel, die gast die voor eeuwig bekend zal staan om zijn diss naar Eminem. Met haar filmloopbaan gaat het vrij aardig. Tussen 2019 en 2021 is ze in veel films te zien geweest. Ze had namelijk een rol in Above the Shadows, Jangsa-ri 9.15, Think like a Dog, Rogue en Till Death. Helaas voor haar niet meer de dikke kaskrakers zoals Transformers dus.

Na haar rol in Transformers werd ze bovendien bekend als sekssymbool. Zo vertelde ze in interviews openhartig over haar seksleven. Hierdoor kreeg ze een losbandig imago. Volgens haar valt dat allemaal wel mee en was ze slechts aan het dollen.

Nog meer foto’s van Megan Fox op Instagram

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden naar nog meer foto’s van hoe Megan er tegenwoordig uitziet. Gelukkig hebben wij hier op de redactie altijd het beste met je voor en hebben we even wat mooie foto’s op een rij gezet van deze iconische vrouw: