De Nederlandse sportheld

Buiten zijn privéleven is Max Verstappen één van de grootste topsporters uit de Nederlandse geschiedenis. Al vanaf jonge leeftijd begon Max Verstappen met racen en op 17-jarige leeftijd wist hij zijn eerste punten in de autosport al binnen te slepen. Met maar liefst  55 overwinningen is hij een nationale held, en wist hij wel drie wereldtitels binnen te slepen. Er zijn dan ook maar vier coureurs die meer overwinningen hebben binnen de Formule 1 dan onze Max.

Max heeft nog een passie: gaming

Naast dat hij een ster is op het circuit, blijkt Max Verstappen ook nog ergens in zijn privéleven in uit te blinken. Hij blijkt ook nog eens een passie voor gamen te hebben, en dan voornamelijk voor één specifiek spel. Je zou denken dat dit een racespel is, maar niks is minder waar. Max blijkt behoorlijk goed te zijn in EAFC (voorheen FIFA). In een artikel van ExpressVPN staat vermeld dat hij in 2018 nummer 31 stond op de ranglijst van spelmodus FIFA Ultimate Team. Een jaar later werd hij hier nog beter in, en klom hij naar plek 21. Hij blijkt een aanzienlijk deel van zijn tijd in het spel te steken. Tijdens de Amerikaanse Grand Prix vertelde de teambaas van Red-Bull dat hij dat weekend zo’n 14 uur in FIFA had gestoken, maar alsnog de race won. Tja, dan ben je een topsporter hoor.

Privéleven Max Verstappen

Max en zijn dure aankopen

Max Verstappen verdient goed geld. Zijn geschatte vermogen ligt dan ook op 120 miljoen euro, maar hij is er ook niet vies van om het uit te geven. Als we één ding van Max weten, dan is het dat hij van auto’s houdt. Naast dat hij op het circuit in brute bolides rondrijdt, heeft hij zelf ook een aantal mooie auto’s. Zo weten we dat hij een Aston Martin DBS Superleggera van ongeveer 400.000 dollar heeft, en dat hij ook een Ferrari Monza SP2 heeft staan van ongeveer 1.8 miljoen dollar. We kunnen dan ook wel stellen dat hij ook buiten de autosport veel met auto’s bezig is.

Ferrari Max Verstappen

Niet alleen op het land, maar ook in de lucht gaat Max stijlvol van ‘A naar B’. Zo heeft hij een Falcon 900 privéjet, van alle luxe voorzien. Nieuwprijs? Zo’n 8 miljoen dollar. Ook weten we dat Verstappen houdt van een mooi klokje om de pols. Zo is hij met regelmaat gespot met verschillende horloges van Tag Heuer, en heeft hij zelfs een samenwerking met dit merk. En dan hebben we het nog niet eens over zijn huis in Monaco gehad.

Max en zijn vriendin

Ondanks dat Max zijn leven al redelijk vol lijkt door de bovenstaande dingen, heeft hij ook nog iets anders waar hij tijd aan besteedt. Hij is al meer dan drie jaar samen met zijn beeldschone vriendin Kelly Piquet. Ook zij is opgegroeid met de autosport om haar heen. Zij is de dochter van racelegende Nelson Piquet. De Braziliaanse autocoureur groeide in de jaren 80 uit tot een ware racelegende en werd maar liefst drie keer wereldkampioen. Genoeg te bespreken bij de schoonfamilie dus. Al met al is Max aan deze jongedame hoogstwaarschijnlijk ook wel wat tijd kwijt.

Max verstappen privéleven vriendin