De nieuwe vriendin van Max Verstappen

Al eerder werd er gespeculeerd over het feit dat Kelly Piquet de nieuwe vriendin zou zijn van Max Verstappen. Maar nu is dan toch echt de kogel door de kerk: het is officieel.

Hoe vrijwel iedere bekendheid een foto deelde met oud en nieuw, kon Max Verstappen natuurlijk niet achterblijven. Hij plaatste op Instagram een foto met zijn nieuwe vriendin en binnen no-time wist de hele wereld dat hun relatie bevestigd was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max deelde de foto met de volgende tekst: “Happy New Year everyone! 🥳🥳🥳 Let’s make 2021 a year to remember in many ways. Wishing you all success, love and happiness just as I found mine ❤️ “. We kunnen dus wel met zekerheid zeggen dat Max en Kelly een stelletje zijn. Een goed begin van 2021 Max, ga zo door!

Kelly Piquet deelde ook een foto op Instagram met Max Verstappen

Als dochter van een legendarische F1-coureur en met een rijke carrière in de modellenwereld heeft Kelly Piquet ook al een flinke achterban weten te creëeren. Het was dan ook vrij voor de hand liggend dat ook zij haar volgers moest verblijden met een foto met haar nieuwe vriend. Zo gezegd, zo gedaan. Kelly plaatste de onderstaande foto met Max:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet)

Dat Kelly een mooie verschijning is, daar kunnen we simpelweg niet omheen. Het verbaast ons ook eigenlijk niet veel, aangezien Max Verstappen heel veel mooie ex-vriendinnen heeft.

Al met al is het voor Max een goed begin van het nieuwe jaar. Laten we hopen dat zijn raceseizoen van 2021 net zo’n succes wordt.