Het vermogen van Martin Garrix

Martin Garrix was nog maar net 17 jaar toen hij ineens wereldberoemd werd dankzij het nummer Animals. Hij had een jaar daarvoor al een talent of the year award gekregen en na zijn eerste echte hit te pakken te hebben, wilde hij bewijzen geen eendagsvlieg te zijn. Hij bleef hard werken en hierdoor scoorde hij nog meer hits zoals ‘In the name of love’ en ‘High On life’.

Ondertussen werd hij door DJ Mag in het jaar 2016, 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Al dat succes heeft hem natuurlijk bakken met geld opgeleverd. Je betaalde in 2018 voor een optreden van Martin dan ook zo’n € 80.000 euro. Niet mis dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Enkele miljoenenuitgaven van Martin Garrix

Hij heeft met draaien dan ook een lekker vermogen opgebouwd, waar hij een luxe leven mee leidt. Maar bij zijn leven komen ook behoorlijk wat kosten kijken. Voordat de crisis uitbrak draaide Garrix soms op een dag in meerdere landen. Om zoveel mogelijk shows te kunnen doen is een prive-jet wel handig. Dit kost hem 12,5 miljoen euro. Ondanks alle drukte en succes is hij zijn familie en ook zijn vrienden niet vergeten, die neemt hij ook regelmatig mee op reis. Wanneer hij op tour is, dan slaapt de dj ook niet in de goedkoopste hotels. Zo sliep hij in Zwitserland in Elite Hotel Honeg. Hier kost een kamer al gauw 2500 euro per nacht.

Martin Garrix heeft ook voor zichzelf een luxeappartement op de Amsterdamse Zuidas gekocht. Dit is een appartement van 200 vierkante meter en kostte hem in totaal 3,1 miljoen euro. Maar met zijn absurde vermogen kan hij dat makkelijk betalen natuurlijk.