Martin Garrix

De 25-jarige Martin Garrix heeft altijd in de buurt van Amsterdam gewoond. Hij werd geboren in Amstelveen en daar heeft hij een groot deel van zijn leven doorgebracht. Toen hij wereldberoemd werd op zijn 17de, woonde hij nog gewoon thuis. Leuk feitje: hij mocht ná een optreden niet nog door naar de afterparty van zijn ouders, omdat hij eigenlijk überhaupt nog niet de club in mocht op zijn leeftijd.

Inmiddels woont Martijn op zichzelf en mag hij dus alles zelf bepalen. Zo besloot hij onlangs een nieuwe woning te kopen: een penthouse op de Zuid As van Amsterdam. Daarmee blijft hij lekker dichtbij zijn geboortestad wonen.

buitenkant van de woning

Luxe penthouse met drie verdiepingen

Het penthouse dat Garrix zou hebben gekocht, ligt op de 21ste, 22ste en 23ste verdieping van het gebouw. Eigenlijk zijn het ook drie verschillende appartementen, maar Garrix laat er één woning van maken. En natuurlijk is hij van alle luxe voorzien, niet gek aangezien hij de #1 dj ter wereld is. De woonoppervlakte is 200 vierkante meter in totaal. Daarin vind je een groot aantal kamers, waaronder een gastenkamer, twee badkamers, verschillende inloopkasten en een hoop terrassen. Daarnaast zit de dj natuurlijk hoog genoeg voor een prachtig uitzicht op onze hoofdstad.

Alles is voorzien van vloerverwarming en er zit een goed aircosysteem in de woningen. Daarmee zal hij altijd een aangename temperatuur in zijn woning hebben. Ook beschikt hij over razendsnel internet dankzij de glasvezelverbinding die is aangelegd. Wel handig, voor een dj die in deze tijd veel meetings online moet doen.

penthouse martin garrix martin garrix penthouse woonkamer

Dit betaalde Martin Garrix voor de woningen

Martin Garrix heeft twee miljoen euro aanbetaald, aangezien het een nieuwbouwproject is. In totaal moet hij nog 1.1 miljoen euro bijleggen, want de vraagprijs van de drie woningen is 3,1 miljoen euro. Natuurlijk betaalt Martin Garrix dit uit eigen zak gezien zijn vermogen en laat hij er geen hypotheek op rusten.

Martin Garrix balkon