Martin Garrix wordt steenrijk met platen draaien

De 27-jarige Martin Garrix heeft altijd in de buurt van Amsterdam gewoond. Hij werd geboren in Amstelveen en daar heeft hij een groot deel van zijn leven doorgebracht. Toen hij wereldberoemd werd op zijn 17de, woonde hij nog gewoon thuis. Leuk feitje: hij mocht ná een optreden niet nog door naar de afterparty van zijn ouders, omdat hij eigenlijk überhaupt nog niet de club in mocht op zijn leeftijd.

Inmiddels woont Martijn op zichzelf en mag hij dus alles zelf bepalen. Zo besloot hij onlangs een nieuwe woning te kopen: een penthouse op de Zuid As van Amsterdam. Daarmee blijft hij lekker dichtbij zijn geboortestad wonen.

buitenkant van de woning

Luxe penthouse met drie verdiepingen

Het penthouse dat Garrix zou hebben gekocht, ligt op de 21ste, 22ste en 23ste verdieping van het gebouw. Eigenlijk zijn het ook drie verschillende appartementen, maar Garrix laat er één woning van maken. En natuurlijk is hij van alle luxe voorzien, niet gek aangezien hij de #1 dj ter wereld is. De woonoppervlakte is 200 vierkante meter in totaal. Daarin vind je een groot aantal kamers, waaronder een gastenkamer, twee badkamers, verschillende inloopkasten en een hoop terrassen. Daarnaast zit de dj natuurlijk hoog genoeg voor een prachtig uitzicht op onze hoofdstad.

Alles is voorzien van vloerverwarming en er zit een goed aircosysteem in de woningen. Daarmee zal hij altijd een aangename temperatuur in zijn woning hebben. Ook beschikt hij over razendsnel internet dankzij de glasvezelverbinding die is aangelegd. Wel handig, voor een dj die in deze tijd veel meetings online moet doen.

penthouse martin garrix

Hoeveel betaalde Martin Garrix voor de woningen?

De vraagprijs van de drie woningen bedrog 3,1 miljoen euro. Natuurlijk betaalde de Nederlandse dj dit uit zijn eigen zak. Dat is namelijk helemaal geen moeilijke zaak als je kijkt naar het vermogen van Martin Garrix. Zie meer foto’s van zijn penthouse hieronder:

Martin Garrix balkon

martin garrix penthouse woonkamer