Lamborghini van kristallen

De zwarte Aventador – bestaande uit ongeveer twee miljoen Swarovski-kristallen – bleek aan de achterkant aanzienlijk beschadigd te zijn na een crash. Er wordt gezegd dat de auto werd geraakt terwijl hij op een parkeerplaats in de stad stond.

 

Zelf zat de eigenaresse, de Russische Daria Radionova, gelukkig niet in de auto op het moment van de aanrijding. De kristallen werden aangebracht op het dak, de carrosserie en de voorgrill van de auto, die een topsnelheid van 327 km/u heeft. De Lamborghini is matzwart geverfd, over de originele rode display.

Wie is Daria Radionova?

Daria Radionova is een Instagrammodel. Ze komt uit Moldavië en is 28 jaar. Ze woont in Engeland en heeft bedrijfskunde gestudeerd in Londen. Radionova heeft een dure smak, en als je haar Instagram moet geloven, geeft ze zich vaak over aan haar liefde voor designer handtassen en schoenen. Ze laat het graag zien op haar Instagram.

Ze is founder van haar eigen merk “DARIA RADIONOVA COUTURE”, ook heeft ze een ander bedrijf genaamd “DRJACKETS by Daria R.”.

Ze is ook bekend geworden van de mooie auto’s die ze heeft gehad. De eerste auto was een Mercedes van 80.961,85 euro. Ze wilde ook graag Swarovski-kristallen op deze auto en betaalde daar nog rond de 23.816,10 euro bovenop. De Mercedes werd later geveild voor een afgebrand dierenasiel in Londen en ook nog een ander asiel in Moldavië.

Nu heeft dus een Lamborghini bedekt in Swarovski-kristallen. Mensen zijn zo onder de indruk van de pure schoonheid en glans van deze auto dat ze er letterlijk omheen staan ​​als Radionova ermee gaat rijden, wat zeker begrijpelijk is.

Zie deze link voor de kapotte achterkant van de bolide.

Check ook de ultieme autoverzameling van Dragons’ Den investeerder Michel Perridon.