Katy Perry is een van de bekendste zangeressen ter wereld

Katheryn Elizabeth Hudson, die door het leven gaat onder de artiestennaam Katy Perry, is een Amerikaanse popster. De zangeres brak pas echt door in de muziekwereld met het nummer ‘I Kissed A Girl’, in het jaar 2008. Na deze hit was ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Hit na hit volgen elkaar op de jaren daarop volgend. In 2016 kwam Katy Perry met het nummer ‘Rise’. Dit nummer is onder andere gebruikt voor het verslag van de Olympische spelen door het Amerikaanse televisiekanaal NBC. Katy was op dit moment zelf op tournee en nog gelukkig in de liefde.

 

Helaas was haar geluk in de liefde niet van lange duur. Tijdens een tour kreeg ze te horen dat haar man Russel Crowe wil scheiden. Vijf minuten daarna stond Katy Perry alweer te schitteren op het podium. Een echte powervrouw, kan je dus wel zeggen. Tegenwoordig pakt ze nog steeds hit na hit. Het publiek houdt van haar, want ze geeft alles wat ze in zich heeft. Dit schrijft Entertainment Weekly. Katy is nu weer gelukkig in de liefde met acteur Orlando Bloom.

Naast haar talent voor zingen en performen is Katy ook nog een lust voor het oog en behoort ze zeker tussen de mooiste zangeressen ter wereld. Backstage gaat het er heet aan toe. De 37-jarige zangeres liet laatst een pikante foto zien op haar Instagram. Katy poseerde namelijk zonder topje, met een ontblote rug voor de camera. Dat bleef niet onopgemerkt, want de foto heeft inmiddels al 3,7 miljoen likes en tienduizenden reacties.

Zie de desbetreffende foto hieronder:

Ook onze Wendy van Dijk weet de aandacht te trekken op Instagram.