Waar is Wendy van Dijk op dit moment allemaal mee bezig?

Wendy van Dijk kennen wij natuurlijk als presentatrice en actrice. Ze heeft een tal aan programma’s op haar naam staan. Ze is het bekendst van het typetje Ushi en als presentatrice van verschillende programma’s.

 

Nu is ze vooral te zien op SB6 met de programma’s: Wie van de Drie en Hart in Actie. Ze is getrouwd met de oud-zenderbaas van RTL4 Erland Galjaard. Naast het succes van presenteren en acteren heeft ze ook nog eens haar eigen blad WENDY. Eerst kwam deze iedere maand uit, nu zijn het alleen nog exclusieve specials. Voor haar blad heeft ze een shoot gedaan met Arie Boomsma in een sportpakje. Op de foto is een super fitte Wendy van Dijk te zien.

Zie de desbetreffende foto hieronder:

Om de verjaardag van Arie Boomsma te vieren

Arie Boomsma was deze week jarig en om hem te feliciteren heeft Wendy met haar magazine een sportieve foto gepost. Het Instagram-kanaal van haar blad trekt veel bekijks. De vrouwelijke fans laten hun ogen vallen op de gespierde Arie , de mannelijke volgers vinden juist weer dat Wendy er goed uitzien op de foto. Er valt weinig op te merken aan de foto. De 50-jarige Nederlandse actrice en presentatrice ziet er nog super fit uit.

Wendy van Dijk woont al sinds 2005 in hetzelfde optrekje. Ze woont samen met haar man Erland Galjaard op het luxe en mooi gelegen landgoed Zwaanwijck in Nigtevecht. In beeld: het prachtige landgoed van Wendy van Dijk en Erland Galjaard.