Wendy van Dijk en Erland Galjaard wonen op landgoed Zwaanwijck

Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard wonen samen met twee kinderen op het landgoed in het voormalige koetshuis. Op het landgoed heeft ze twee huizen gekocht. Haar eerste huis kocht ze in 2005 voor een prijs van 1.720.000 euro en het tweede huis op het landgoed kocht zij voor 675.000 euro. Wendy’s moeder, Tiny, is hun directe buurvrouw. Haar woning werd ook door Wendy aangekocht. Een gezellige boel dus.

Het huis is een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.

In 2016 stond het huis van de buren te koop. Dit was een vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 335 m2. En ja, dat is slechts twee deuren bij Wendy van Dijk vandaan. Dat huis telt een eigen grond van 3000 m2 en het stulpje heeft negen  kamers, waarvan zes slaapkamers en twee badkamers. Je had er alleen maar €2.695.000 voor nodig.

Klik op deze link om de video van het luxe landgoed te zien op de site van BekendeBuren.

Op het landgoed heeft overigens ook jarenlang Jort Kelder gewoond, die daar nog heeft samengewoond met Georgina Verbaan. Hij woonde in het kasteel appartement.

Headerfoto: screenshot video BekendeBuren