Het Landhuis van Martien en Erica Meiland

Het op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk gelegen authentieke “Landhuis Duinwijk” is sinds een tijdje in bezit van Martien en Erica Meiland. Het huis heeft een rietgedekt dak, een vrijstaande garage, met eigen oprit, carport voor 2 auto’s en een groot tuinhuis. Kortom: genoeg ruimte voor de twee.

De vraagprijs bedroeg 1.750.000 euro. Het landhuis heeft totale woonoppervlakte van 236 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over vier woonlagen, met zolder en kelder. Koken kan in de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De stenen garage biedt plaats aan drie auto’s. Belangrijk voor Erica en Martien is dat het landhuis beschikt over een eigen oprijlaan en aan het zicht is onttrokken. Verder is er een tuinhuis waar wellicht Erica gaat wonen.

De woning is echter niet voor de vraagprijs verkocht, er is dieper in de buidel getast. Martien en Erica Meiland hebben in totaal twee miljoen euro betaald voor het landhuis. Dit houdt in dat er 250.000 euro bovenop de vraagprijs is gekomen.