Nicki Minaj is de koningin onder de rappers

Nicki Minaj is een vrouwelijke rapper die al heel wat carrière jaren achter de rug heeft. Nicki heeft sinds het begin van haar carrière al een extravert uiterlijk gehad, wat haar onder anderen onderscheidt van de rest van de rappers. Met haar wat blote videoclips bij haar nummers valt ze op. Wat haar een fantastische artiest maakt, heeft ook te maken met de manier waarop ze zingt. Haar nummers hebben zo’n hoog tempo dat het knap werk is wat Nicki verricht. Geen wonder dat ze de koningin onder de rappers wordt genoemd.

Verjaardagfoto op Instagram

Nicki Minaj kondigde op donderdag 9 december aan weer een jaartje ouder te zijn geworden. 39 jaar om precies te zijn. Dit deed ze door middel van een Instagram-post aan haar 164 miljoen volgers. Deze foto laat Nicki zien zoals iedereen haar kent. Sexy, bloot en een alter ego. Met een roze haardracht en een pakje wat met een wonder bij elkaar wordt gehouden. In de drie foto’s is overigens niet te zien dat de rapkoningin al 39 jaar is geworden. Met bijna 7 miljoen likes laten haar volgers merken dit een fantastische foto te vinden.

Onder haar foto zet ze ‘Say Happy Birthday to tha Bad Guy’

Nicki Minaj is niet de enige artieste die niet vies is van een blote foto. Ook Madonna shockeert heel Instagram met foto’s die over de grens gaan.