De succesvolste vrouwelijke artiest ooit

Madonna is een zangeres en actrice en wordt ook wel The Queen of Pop genoemd. Ze is vandaag de dag 63 jaar en plaats op Instagram nog verschillende pikante foto’s. Madonna begon haar carrière als danseres. Uiteindelijk besloot ze om een solo carrière te beginnen als zangeres. Haar solocarrière ging van een leien dakje. Ze bracht verschillende albums uit met daarop de bekende nummers Papa don’t preach, Like a Virgin en Burning up. Naast het zingen van de nummers, schreef Madonna een deel van de nummers ook zelf. Ze kwam met haar debuutalbum Madonna, op de achtste plek te staan in de Amerikaanse Billboard 2000. Naast dit album hebben er nog genoeg andere nummers van Madonna in de Billboard top 100 gestaan. Met het nummer Like a Virgin behaalde zij zelfs de eerste plek.

Naast het zingen is Madonna ook bekend van haar acteertalent en het poseren voor verschillende fotoshoots. Zo heeft ze vaker in de Playboy gestaan met pikante foto’s. Door de jaren heen is The Queen of Pop verschillende uiterlijke veranderingen ondergaan. De ene keer kort blond haar, de andere keer lang en donker.

De albums en videoclips van Madonna kregen niet alleen maar lovende kritieken. Op de videoclip van Like a Prayer heeft ze veel kritiek ontvangen. Ze zou erotiek en katholieke symbolen vermengd hebben met elkaar. Madonna staat nou eenmaal bekend om haar erotische uitstraling en videoclips. Tot op de dag van vandaag deelt ze spannende foto’s en video’s op haar Instagram. Dit keer plaatst ze een reeks heel gewaagde foto’s onder een engelenbeeld. Iets waar ze eerder zoveel kritiek over kreeg en waarmee ze dus flink de grens over gaat. Bekijk hieronder de foto’s.