Welke nieuwe series en films worden er deze week verwacht op Netflix?

Deze week staan er een aantal top films en series op ons te wachten. Van de nieuwe documentaire over Neymar tot aan het laatste seizoen van The Sinner. Lees hieronder over de vier beste films en series van deze week:

 

Snowpiercer seizoen 3

Snowpiercer is een serie die zich afspeelt aan boord van een constant rijdende trein. Het is een verhaal gebaseerd op een Franse graphic novel. Het stelt zich een wereld voor waarin een klimaatramp heeft plaatsgevonden. Het heeft een nieuwe ijstijd veroorzaakt en de overblijfselen van de mensheid zoeken hun toevlucht in de meters lange rijdende trein. Er vindt verdeeldheid, onderdrukking en rebelse acties plaats.

Snowpiercer seizoen 2 eindigt met het onderzoek van gegevens die door Melanie buiten waren verzameld, in de echte wereld. Het was bewijs dat de planeet weer langzaam begint op te warmen. In seizoen 3 kunnen we meer scenes verwachten die zich buiten de trein afspelen. We verwachten dat Melanie terugkomt, hoewel ze eind seizoen 2 als dood werd beschouwd, verschijnt ze verrassend veel in de trailer van Snowpiercer seizoen 3. Dit derde seizoen verschijnt 25 januari op Netflix en krijgt een IMDB beoordeling van een 6,9.

 

Neymar: The Perfect Chaos

Dit is eigenlijk geen film, maar een documentaireserie over de bekende voetballer Neymar. Hij vertelt over zijn hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en briljante voetbalcarrière. Het volgt zijn opkomst in Santos, zijn gloriedagen bij FC Barcelona en de achtbaanrit met het Braziliaanse nationale team en met het Franse Paris Saint-Germain. Deze documentaire serie bevat interviews met onder andere Beckham, Messi, Mbappé en vele andere legendes. Kortom: een must-see docu voor de voetballiefhebbers op Netflix. Neymar: The Perfect Chaos verschijnt 28 januari op Netflix.

 

The Sinner seizoen 4

In deze detective serie doet Harry Ambrose onderzoek naar moordzaken die gepleegd worden door doodnormale mensen, lijkt het. Hij probeert erachter te komen waarom ze tot deze daad zijn gekomen. Dan blijkt dat er veel meer aan de hand is, dan je in eerste instantie zou denken. Ondertussen worstelt Harry Ambrose om zijn eigen leven op de rit te krijgen. In het nieuwe seizoen staan veel castleden centraal, in vergelijking met de voorgaande seizoenen waarin Harry Ambrose vaak naar de voorgrond trad. Ambrose is met pensioen, maar heeft nog steeds een trauma van de zaak van een jaar geleden.

Hij vertrekt naar zijn partner Sonya voor een vakantie, die echter niet van lange duur is. Er vindt onverwachts een tragedie plaats. Ambrose ziet een vrouw van een cliff aflopen. Hij moet helpen bij het onderzoek wat leidt tot een nieuw mysterie. De serie krijgt een 7,9 als IMDB score. Het nieuwe seizoen verschijnt 26 januari op Netflix.

 

Chosen seizoen 1

De serie volgt het verhaal van de zeventienjarige Emma. Zij heeft zich altijd al anders gevoeld dan de anderen in het Deense Middelbo. Er wordt verteld dat het stadje op de kaart is gebracht door een meteoorinslag zeventien jaar eerder. Wanneer Emma er per ongeluk achter komt dat dit verhaal een broodje aap is, en het verhaal van het stadje veel ongelooflijker en gevaarlijker is, leert ze ondertussen ook de waarheid over haar eigen identiteit kennen.

De eerste aflevering van het seizoen verschijnt 27 januari op Netflix.