Het privéleven van Orlando Bloom

Orlando Bloom kennen we van talloze films. Denk aan klassiekers zoals The Lord of The Rings, The Pirates of the Caribbean en Troy. De 44-jarige acteur is verloofd met zangeres Katy Perry. Samen zijn ze de ouders van een meisje. Uit zijn eerdere relatie met het knappe model Miranda Kerr heeft Bloom ook al een kindje. Je zou denken dat dit eigenlijk alles is wat je hoort te weten over de succesvolle acteur. Dat is echter niet waar. Zijn ochtendroutine is namelijk behoorlijk fascinerend, al is het alleen maar om jezelf af te vragen of Orlando Bloom hier wel of niet de waarheid spreekt.

Zo spendeert Orlando Bloom zijn ochtend

In een interview deed de acteur een boekje open over hoe hij zijn ochtenden spendeert. Drukken op die snooze wekker, een sterke bak koffie en met frisse tegenzin aan het werk? Niet bepaald. Bij het opstaan ontfermt hij zich eerst over dochter Daisy. Vervolgens gaat hij twintig minuten aan de slag met boeddhistische gezangen, om vervolgens over te gaan op het lezen van boeddhistische teksten. Orlando Bloom is vanaf ongeveer 2004 al boeddhist. Nadat hij een mooie quote heeft gevonden, deelt hij die met zijn Instagram-volgers. Het ontbijt wat hij hierbij nuttigt bestaat uit verschillende groene poeders. Vervolgens gaat de acteur, met Nirvana op, een stuk hiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom)


De acteur is rond 9 uur weer terug van de hike. Hij heeft er dan al een de nodige boeddhistische me-time op zitten, een groene shake en een wandeling. Vervolgens is het tijd voor zijn ‘echte’ ontbijt, dat bestaat uit een combinatie van onder andere kaneel, hazelnoten en hazelnootmelk en gojibessen. Orlando Bloom vertelt namelijk dat hij voor 90% leeft op plantaardige basis. De keuze voor ingrediënten is dus niet erg verrassend.

Sommige mensen konden niet geloven dat de acteur dit allemaal echt doet in de ochtend en geen grap maakte. Anderen vonden hem zelfs klinken als een psychopaat. Een voorbeeld hieronder:

Ach, men mag zelf weten wat ze er van vindt. Vroeg opstaan en efficiënt zijn in de ochtend is in ieder geval wel een goede gewoonte. Check ons overzicht van 10 gewoontes die jou helpen succesvol te worden.