Marieke Elsinga kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke dame van de radiozender Q-Music, maar ze was ook een tijdje bij RTL Late Night te zien. Als opvolger van Luuk Ikink was ze daar aan het werk als co-presentator van Humberto Tan. Daarnaast zag je haar voorbij komen in de zomervariant van het programma genaamd RTL Summer Night.

Marieke Elsinga op tv

Tijdens een van de uitzendingen op RTL Late Night onderstond er heel wat consternatie op Twitter vanwege de jurk van Marieke. Het leek namelijk wel heel erg koud in de studie als men naar de voorgevel van de dame keek. Volgens haarzelf was het slechts de naad van haar jurk, maar wat zeggen jullie? Volgens ons was het juist heel erg koud in de studio!

 

Laatst werd nog bekend dat ze haar appartement in Amsterdam met dakterras heeft aangeboden om verhuurd te worden. Deze woning met extreem veel lichtinval was waarschijnlijk haar uitvalsbasis voor haar werk bij RTL Late Night dat werd opgenomen op het Rembrandtplein. Marieke Elsinga is al sinds 2011 actief in de Nederlandse mediawereld. Eerst deed ze dat bij Meerradio en AmsterdamFM. Daarnaast was ze ook nieuwslezer bij MeerTelevisie. Daarna kwam ze bij Q-music terecht waar ze al snel op pad mocht als verslaggever voor Mattie & Wietze.

Uiteindelijk zou ze samen met Mattie Valk de ochtendshow Mattie & Marieke gaan presenteren. Verder won ze de Zilveren RadioSter Vrouw als beste vrouwelijke dj. Op televisie was ze ook te zien als een van de deelnemers aan Expeditie Robinson. Verder kan je haar voorbij hebben zien komen in een videoclip met Jan Smit en Broederliefde waarin ze flirtte met de Volendamse zanger.

Nog niet genoeg van gekregen van Marieke Elsinga? Dan mag je deze pikante foto van haar in een schoolmeisjes-outfit zeker niet missen.