Knappe vrouwelijke techno DJ’s

Ben jij een fan van techno en hou je van mooie vrouwen? Dan moet je ongetwijfeld een keer deze knappe vrouwelijke techno DJ’s zien optreden. Enjoy.

1. Amelie lens

Amelie Lens wordt binnenkort 30 jaar en is een Belgische techno DJ. Het mag geen verrassing zijn dat zij vroeger modellenwerk heeft gedaan. Ze heeft onder andere geposeerd voor Jean Paul Galtier en Levi’s. Ze moest hier echter mee stoppen omdat dit niet meer te combineren was met haar studie. In 2014 startte ze als DJ en in 2016 vond haar internationale doorbraak plaats. In datzelfde jaar speelde deze beeldschone dame onder andere op Tomorrowland, Awakenings en Amsterdam Dance Event. Ze behoort zeker tot één van de knapste vrouwelijke techno DJ’s.

View this post on Instagram

🖤 recorded a new set, will share tomorrow! 👹

A post shared by Amelie Lens (@amelie_lens) on

2. Nina Kraviz

Nina Kraviz is 30 jaar oud en van Russische afkomst. Het was vroeger niet zo duidelijk dat zij later zou gaan schitteren als DJ. Ze had eerst namelijk een eigen tandartsenpraktijk. Haar eerste album werd in 2013 uitgebracht en was meteen een succes. In 2014 is ze haar eigen label gestart met de naam Trip. Ze heeft vaak opgetreden op festivals zoals Tomorrowland, Pukkelpop en Dour Festival. Zelfs als je geen techno liefhebber bent kan je je ogen niet van haar afhouden.

View this post on Instagram

keep calm! Can’t wait to return to @glitchfestival

A post shared by Nina Kraviz (@ninakraviz) on

View this post on Instagram

@barakistyle #archives

A post shared by Nina Kraviz (@ninakraviz) on

3. Onyvaa

Onyvaa komt uit Californië. Als je naar een optreden van haar gaat begrijpen wij dat je niet alleen maar voor de muziek komt. Want wat is het een prachtige verschijning. Ze is ook nog eens succesvol DJ getuige een prijs die ze in de wacht heeft gesleept: de DJ Award voor de beste nieuwkomer.

4. Charlotte de Witte

Charlotte de Witte is 27 jaar oud en is op dit moment één van de meest bekende vrouwelijke techno DJ’s van België. Ze staat bekend als de Techno Queen. Tegenwoordig draait ze vooral duistere techno. Ze is misschien wel de succesvolste DJ’s uit dit lijstje en heeft dan ook opgetreden op meerdere grote festivals. Veel festivalgangers zullen blij zijn met het feit dat zij vaak in haar eentje op het podium triomfeert.

View this post on Instagram

Guadalajara, Mexico City and El Paso this weekend ✌🏼

A post shared by Charlotte de Witte (@charlottedewittemusic) on

View this post on Instagram

2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣

A post shared by Charlotte de Witte (@charlottedewittemusic) on

5. Deborah De Luca

Deborah De Luca is met haar 40-jarige leeftijd de oudste uit dit lijstje, maar zeker niet de minst mooie. De Italiaanse is in Napels geboren. Voor ze doorbrak als DJ werkte ze in de bediening en als danseres. Later kwam ze erachter dat haar eigenlijke passie muziek is en heeft ze vervolgens daar al haar tijd en energie aan gewijd, met succes. Ze draait tegenwoordig vooral in clubs en op festivals.

View this post on Instagram

Naples, 5 may ☀️

A post shared by Deborah De luca (@deborahdeluca) on

Als je nou van techno houdt zou je naar de bruutste Techno stage van Europa moeten gaan. Ook dit Amsterdamse techno festival is absoluut een aanrader.