Marieke Elsinga trekt haar schoolmeisjes outfit weer uit de kast

Zeg je Marieke Elsinga, dan zeg je een hele boel hoogtepunten in haar entertainment en mediacarrière. De altijd spontane brunette is vanaf 2011 al jaren niet meer van de buis af te slaan en op de radiostations te missen.

De presentatrice en radio-host was onder andere te zien in de hit-programma’s Wie is de Mol en Expeditie Robinson en maakt al jarenlang je ochtenden beter door op het radiostation van Q-Music te presenteren samen met Mattie. Elsinga heeft ook al verschillende prijzen als de Zilveren Radioster Vrouw als ‘beste vrouwelijke dj’ weten binnen te slepen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Om de Top500 af te trappen, kwam Marieke wel in een hele bijzondere outfit naar haar werk. En als je nu denkt dat de 34-jarige dame uit Gouda haar favoriete rollenspelletje met Nederland wilde delen, heb je het mis. Hoewel de afgelopen weken volledig in het teken van deze artiest leken te staan, deed Marieke er nog een schepje bovenop door als niemand minder dan onze ‘Oops I did it again’ zangeres Britney Spears het radiostation binnen te lopen.

En laten we eerlijk zijn: een betere imitatie had geen ander kunnen doen. Ze deelde de foto afgelopen dinsdag op Instagram met de caption “My loneliness is killing me”. Na het posten van de foto kunnen we Marieke één ding beloven: na deze pikante schoolmeisjes outfit zal ze geen last meer hebben van eenzaamheid en staat iedere man vooraan in de rij.

‘Baby, one more time’

Als je denkt dat Marieke na het delen van de outfit een nieuwe weg is opgeslagen, dan moeten we je helaas teleurstellen. De radiopresentatrice houdt het bij één keer en nooit meer. Op de Instagram pagina van Mattie & Marieke deelde ze eerder een foto met de caption “Twee weken geleden zei ik: ‘Ik zou zo graag een keer eruit willen zien als Britney in Baby One More Time’… en daar sta je dan. Wat denken jullie, goed gelukt toch?!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Na het laten uitkomen van haar droom, om te verschijnen als haar grote voorbeeld, hoeven we niet te verwachten dat dit een dagelijkse routine zal gaan worden. Wel kijkt ze terug op een hilarisch primeurtje die ze af kan vinken op haar bucketlist.