Hugh Jackman en Game of Thrones makers werken samen

Bijna elke week wordt er wel weer een nieuwe serie of film aangekondigd. Netflix zit alles behalve stil. Dat de streamingdienst het nodige budget heeft om grote namen te strikken, was ons al duidelijk. Met de nieuwe Netflix Original serie The Overstory bewijzen ze dat echter wederom.

Acteur Hugh Jackman is verbonden aan de productie, maar ook David Benioff en D.B Weiss (de makers van Game of Thrones) hebben hun naam aan de serie gekoppeld.

The Overstory wordt een nieuwe Netflix Original

De serie zal een adaptatie worden van het boek The Overstory. Het boek werd geschreven door Richard Powers en gepubliceerd in 2018. In het verhaal wordt er door Powers gefocust op de levens van een groep mensen die allemaal verbonden raken met dat van bomen. Ja, je leest het goed. Bomen. Op hun eigen manier wordt hun leven (positief of negatief) door bomen beïnvloed. The Overstory won The Pulitzer-prijs, één van de meest prestigieuze Amerikaanse prijzen. Hugh Jackman, David Benioff en D.B Weiss hebben dus hoge verwachtingen om waar te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door COMPLEX (@complex)

‘Wolverine’ wordt producent

Hugh Jackman zal uitvoerend producent worden van de serie. Het is echter nog niet zeker of hij ook een rol in de serie zal gaan spelen. We kennen de acteur voornamelijk van zijn rol als Wolverine. Hij heeft dus al de aantoonbare ervaring opgedaan in zijn uitgebreide filmcarrière.

Wordt House of the Dragon net zo succesvol als Game of Thrones?

Benioff en Weiss weten ook perfect hoe ze een serie kunnen laten uitgroeien tot een groot succes. Dat deden ze eerder al met Game of Thrones. Ook House of the Dragonde spin-off van de HBO serie, zal als we het plot moeten geloven een nieuw succes worden. De cast en release-datum van The Overstory zijn nog niet bekend.