Het grote nieuws van radio-dj Marieke Elsinga

Marieke Elsinga ken je vast wel van de ochtendshow die ze samen met Mattie valk presenteert bij Q-Music. De presentatrice heeft al drie keer de Zilveren Radioring voor beste radio-presentatrice gewonnen en samen met Mattie bemachtigde ze dit jaar de Gouden Radioring. Marieke besloot in april om even een tijdje pauze te nemen van het presenteren. Het kostte haar te veel energie en ze had even rust nodig zodat ze radio maken leuk zou blijven vinden. Sinds maandag is ze weer aanwezig bij de ochtendshow van haar en Mattie. Luisteraars van Q-Music kunnen deze dame dus weer elke ochtend horen.

En gelijk in haar eerste week terug kwam Elsinga met groot nieuws: de 35-jarige radio-dj is namelijk in verwachting van een kindje. Ze kondigde het aan tijdens een van de uitzendingen. Naar eigen zeggen had haar pauze niets te maken met haar zwangerschap, maar was wel iets wat haar onbewust het laatste duwtje gaf om voor zichzelf te kiezen en niet de show. In ieder geval gefeliciteerd, Marieke!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

 

Marieke rijdt een Opel Mokka-e

Marieke Elsinga rijdt tegenwoordig rond in een Opel Mokka-e. Een meer dan prima auto voor haar en haar toekomstige gezinnetje. De auto is grijs met zwart en heeft aan de zijkant een rode streep boven de portieren. Marieke heeft de auto ook een naam gegeven: Carmen. “Zo noem ik haar want ze is elektrisch,” laat de radio-dj weten in het onderschrift. Is dit een verwijzing naar Carmen Electra? Ze heeft eerst een tijdje proefgereden en dat beviel goed.

De Opel Mokka-e is het nieuwste model van de auto. Je vindt in deze uitvoering leren stoelen en allerlei elektrische snufjes. Goedkoop is de elektrische bolide niet: de nieuwprijs begint namelijk bij €34.000. Maar dat kan Marieke Elsinga wel betalen gezien haar vermogen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Als deze Opel Mokka-e je bekend voorkomt, dan kan dat. Presentatrice Geraldine Kemper rijdt namelijk in net zo’n bolide, alleen dan net een ander kleurtje. Ook zij showde trots haar auto op Instagram.