Madonna, ode enige echte Queen of Pop, zou naar verluidt een penthouse in Rotterdam hebben gekocht. In 2015 is de woning eerst opgekocht door Australische investeringsmaatschappij Mobedine PTY Limited en vervolgens zou Madonna het penthouse overgekocht hebben. Het penthouse is ontzettend groot en beslaat zo’n 706 vierkante meter. Een deel is het woonoppervlak en het penthouse heeft ook een enorm terras van ongeveer 95 vierkante meter. De woning zou ruim drie miljoen euro gekost hebben maar het is niet duidelijk of Madonna ook daadwerkelijk in de woning heeft gewoond.

The Queen of Pop

De inmiddels 63-jarige Amerikaanse zangeres Madonna is onder velen natuurlijk erg bekend. In 1983 kwam haar allereerste album Madonna uit, waarna ze over de hele wereld enorme bekendheid kreeg. Daarop volgde wereldwijde hits als Like a Virgin (1984), Like a Prayer (1989) en Vogue (1990). Doordat ze zo ontzettend populair was over de hele wereld heeft ze uiteindelijk de ‘titel’ Queen of Pop gekregen. Madonna is tegenwoordig nog steeds actief in de muziek en trad onder andere op tijdens het Eurovisie Songfestival van 2019.

Het luxe penthouse van Madonna

Haar woning is gelegen in het prachtige Rotterdam en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 706 vierkante meter. Het penthouse is gelegen op de 44e verdieping en kijkt uit over de Erasmusbrug, misschien wel één van de mooiste uitzichten van Nederland. De woning heeft maar liefst zes slaapkamers, twee gigantische woonkamers, zes badkamers en een enorm terras. De woning was in eerste instantie leeg maar recente foto’s geven toch echt een heel ander beeld.

Er wordt dan ook wel gezegd dat Madonna’s penthouse één van de mooiste penthouses van Nederland is en dat is ook goed terug te zien aan de prijs. Het penthouse was in eerste instantie door Mobedine PTY Limited gekocht voor drie miljoen euro maar staat nu te koop voor het gigantische bedrag van maar liefst 6,5 miljoen euro. Heb jij dus nog wat geld over? Misschien is het Rotterdamse penthouse van Madonna dan wel wat voor jou.