In 2015 werd deze Kelley Johnson al verkozen tot Miss. Colorado, en inmiddels is zij verhuisd naar Californië en heeft ze de miss-titel overgenomen naar Californië. Op haar Instagram pronkt ze namelijk fier met deze oorkonde.

Tijdens de missverkiezingen wist ze de juryleden te imponeren omdat ze een emotioneel verhaal vertelde over hoe belangrijk ze is geweest voor een patiënt. Toch viel dit niet bij iedereen in de smaak want veel mensen gaven negatief commentaar, zoals de vrouwen van The View (soort van Koffietijd). Volgens hen stond Kelley voor schut in haar pakje voor verpleegkundigen. Ook zeiden ze grappend dat het klonk alsof ze e-mails van patiënten aan het voorlezen was.

Veel mensen vonden dit commentaar van de vrouwen bij The View absoluut niet kunnen en namen het voor haar op. Ook veel verpleegkundigen voelden zich slecht over deze uitspraken. Zij krijgen vaker het gevoel dat hun werk niet serieus wordt genomen en dit bevestigde dit vooroordeel. De tegenreactie zorgde er echter voor dat alles weer recht getrokken werd. Hierna verscheen ze bij bijvoorbeeld The Ellen Show zodat ze uitgebreid haar verhaal kon doen.

Meer beelden van Kelley Johnson

Als je haar Instagram-profiel bezoekt, dan snap je direct waar haar enorme fanbase vandaan komt. Laten we eerlijk zijn: zo’n knappe en zorgzame vrouw is toch de droom van iedere man?

Hieronder bekijk je nog wat meer mooie beelden van de Instagram van Kelly Johnson: