Madonna deelt opmerkelijke foto om komst nieuwe videoclip te vieren

Is het een wassen beeld uit Madam Tussauds dat hier emotieloos tentoongesteld staat? Of toch de bekende Madonna – in vlees en bloed? We zijn er nog niet helemaal over uit. Een ding is zeker: de 63-jarige Madonna beschikt nog over de nodige flexibiliteit, zoals blijkt uit de opmerkelijke foto, zeg maar. (even drie keer naar rechts swipen)

Weet wel: ze heeft een decennia of twee, drie eenzaam aan de top van de pop gestaan. En haar muziek – in tegenstelling tot sommigen die, min of meer, succesvol in haar voetsporen traden – is vaak prima te pruimen geweest. Haar bijnaam is zeker niet uit de lucht komen vallen.

Nieuwe videoclip van Madonna aangekondigd: oude klassieker ‘Frozen’ in nieuw jasje

Wat er gezegd wordt in de Instagram-post: de videoclip van de Frozen RMX met Fireboy DML volgt snel. Dat zulke content als een magneet voor social media-interactie werkt, is evenmin te ontkennen. De beste Madonna, ondanks de opmerkelijke foto, zint op een comeback. Soort van. Ze heeft zich keer op keer heruitgevonden immers, dus wie weet?

Sterker nog: je kunt de muziek alvast checken hieronder. En toch ook respect aan Madonna wat aanpassingsvermogen betreft: dit is bijdetijdser, al gaat het om een heruitgave van een inmiddels echt oude klassieker.