Rani Rosius een knappe Vlaamse atlete

Terwijl wij in ons eigen land zomaar even de mooiste Nederlandse sportvrouwen op kunnen noemen, zijn we nog een beetje onbekend op dit gebied bij onze zuiderburen. Echter brengt deze prachtige atlete daar verandering in.

 

Het Belgische sprinttalent heeft laten zien dat ze alles in huis heeft om de top te bereiken. Zo werd ze knap 2e op het EK atletiek tijdens de 100 meter. Daar zullen ongetwijfeld nog veel titels bij komen. Tot die tijd kunnen wij in ieder geval genieten van deze mooie Vlaamse dame.

Met haar 21 jaar staat Rani nog in de kinderschoenen van haar profcarrière, maar ze kan nu al terugkijken op indrukwekkende prestaties. Haar persoonlijke record op de 100 meter is 11:33 en die tijd zal de komende jaren nog wel aangescherpt worden. Het Europees record staat overigens met 10:73 op naam van de Française Christine Arron. Dat is overigens nog altijd een stuk sneller dan de tijd van Kim Gevaert, met 11:03 de snelste Belgische op dit moment. Kortom, genoeg uitdagingen voor Raini om geschiedenis te gaan schrijven.

De prestaties en het uiterlijk van de mooie Vlaamse dame zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo maakte Sportweekend al een leuke reportage over haar. Dan blijkt dat ze heel serieus bezig is met haar sport en heel goed weet wat er moet gebeuren om echt door te stoten naar de top van de atletiek. Zo wil ze nog flinke sprongen gaan maken op het gebied van haar reactietijd, de paslengte, voeding, enzovoorts. Inmiddels gaat er ook al een video van een wedstrijd van haar viral en heeft alles te maken met haar prachtige vormen.

Zie de video en meerdere Instagram-berichten hieronder: