Carmen Electra blijft een mooie vrouw

Nu zullen we niet zeggen dat je haar naam direct zal kennen, maar er was een tijd dat Carmen niet van het tv-scherm te slaan was. Zo was ze populair geworden door haar verschijningen in Baywatch, Scary Movie en Date Movie; om maar een paar titels te noemen.

 

Ze deed echter nog meer. Zo was ze ook een van de leden van de toch wel legendarische meidengroep ‘Pussycat Dolls’, samen met onder andere Nicole Scherzinger. Voor de goede orde: in het echt heet ze geen Carmen Electra, maar Tara Leigh Patrick. Waarom dan een heel andere naam? Wel wij denken zo dat Prince het niet de meest sexy naam vond en dus bedacht het muzikale genie uit Minneapolis de naam Carmen Electra.

Ze toont nog steeds haar goddelijke lichaam op Instagram

Blijkbaar had Prince het bij het rechte einde, het duurde immers niet lang voordat Carmen zichzelf echt in de spotlights kon zetten. Dat kwam natuurlijk niet alleen door haar acteertalent, ook door haar looks. Zie haar nieuwe Instagram-foto hieronder ter bewijs:

Die zijn in de loop der jaren niet verdwenen. Sterker, haar fanbase smult van ieder update die ze plaatst. Even door haar Instagram-pagina scrollen en je ziet precies wat we bedoelen. Foto’s van haar huidige looks worden afgewisseld met foto’s van haar rijke acteerverleden. Daarbij valt het op dat ze zich nergens voor schaamt en ze plaatst dus de ene gewaagde foto na de andere. Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Carmen Electra: