De nieuwe auto van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is al dertien jaar als presentatrice te zien op de Nederlandse TV. De 32-jarige blondine heeft al heel wat programma’s op haar naam staan, waaronder Spuiten en Slikken, 3 op Reis en Expeditie Robinson: All Stars. Eerst werkte ze voor BNNVARA, maar in 2019 stapte de presentatrice over naar RTL. Je kunt overigens niet alleen op tv van Geraldine genieten, maar ook op haar Instagram. Bijvoorbeeld wanneer ze een speelse foto in bad met haar volgers deelt.

 

Dit keer showde Geraldine Kemper iets anders op haar Instagram. Ze toonde haar volgers namelijk de nieuwe bolide waar ze de komende tijd in mag rijden. Geen peperdure Ferrari of Mercedes, maar “gewoon” een Opel. Toch doet de auto zeker niet onder voor andere mooie auto’s, want het is best een plaatje. Voor de post poseerde Geraldine Kemper met de haar nieuwe auto. Ze is er overduidelijk dolblij mee en dat is goed te begrijpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Hoe duur is de Opel Mokka-e?

De nieuwe bolide van Geraldine Kemper is een Opel Mokka- e. Volledig elektrisch, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Ze heeft de auto in de zwarte variant met enkele rode details aan de zijkant. Het is het nieuwste model van de Opel Mokka, met leren stoelen en heel wat moderne technische snufjes. Overigens is het geen goedkope auto, want voor deze Opel Mokka-e mag je minstens €34.000 neertellen. Aan de andere kant zijn elektrische auto’s over het algemeen altijd wel prijzig Waarschijnlijk heeft Geraldine dat bedrag zelf niet hoeven betalen. Uit het onderschrift lijk je op te kunnen maken dat ze de auto via een deal heeft gekregen. Dat is dus mooi meegenomen voor Geraldine.