Maak kennis met topmodel Gisele Bündchen

Gisele Bündchen is een 41-jarig Braziliaans model. Ze draagt de titel van één van de meest succesvolle en bestbetaalde modellen ter wereld. Over de hele wereld is ze bekend doordat ze van meer dan twintig verschillende merken hét gezicht is geweest. Deze merken kwamen uit landen als Verenigde Staten, Brazilië, Frankrijk, Spanje, Turkije, Duitsland, Zuid-Korea,

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele)

In 2006 stond haar geschatte vermogen op 400 miljoen dollar. Hierdoor werd ze het jaar daarop in het Guinness Book of Records ook bestempeld als het rijkste supermodel ter wereld. In haar privéleven lijkt ze ook maar weinig te klagen. Van 2000 tot 2005 heeft ze een relatie gehad met de wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio. Op 26 februari 2009 trouwde het model met de bekende American football-speler Tom Brady. Samen kregen ze een zoon en een dochter en Brady had nog een zoon uit een eerdere relatie.

Een greep uit de collectie van het topmodel

We kennen Gisele Bündchen natuurlijk als een prachtig en succesvol topmodel die naast grote namen zoals Kate Moss, Naomi Campbell en Claudia Schiffer heeft gestaan. Maar de weg naar deze carrière toe was niet gemakkelijk. Bündchen werd namelijk 42 keer afgewezen in Londen voordat zij haar eerste doorbraak op de catwalk had. Echter stond ze drie jaar later op 37 internationale Vogue covers. Eind goed, al goed.

Op Instagram deelde het topmodel een greep uit haar collectie van foto’s die gemaakt zijn door Patrick Demarchelier. Deze collectie deelde ze aangezien de beroemde fotograaf op 29 maart 2022 kwam te overlijden. Ze heeft regelmatig met hem samengewerkt en besloot een aantal van deze intieme kiekjes met hem te delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele)

 

Niet alleen Gisele ging uit de kleren voor een foto. Ook Spaans topmodel Jessica Goicoechea ging uit de kleren. Niet zozeer voor een fotoshoot, maar om te skinnydippen. Toch liet ze ons hier wel van meegenieten.