Maak kennis met het Spaanse model Jessica Goicoechea

Jessica Goicoechea is een bekend model en is een van de mooiste Spaanse vrouwen op Instagram. De droom voor een carrière als model heeft ze al sinds haar tienerjaren. Toch zat ze eigenlijk wel met haar lengte, aangezien er natuurlijk het stereotype is dat een model vrij lang moet zijn. Echter heeft Jessica een lengte van ‘slechts’ 1.67 meter, volgens het stereotype is dat relatief klein voor een model.

 

Op het moment dat Instagram wat bekender werd, kwam haar modellencarrière erg snel van de grond. Ze heeft samenwerkingen met onder andere Victoria’s Secret en Calvin Klein op haar naam staan en daardoor werd haar naam al heel snel bekend in Spanje.

Ze is een ondernemende dame

Jessica is heeft niet alleen de beauty, maar ook de brains. De dame is namelijk een succesvol ondernemer. Ze heeft namelijk haar eigen merk genaamd GOI opgericht. Hier verkoopt ze vooral heel kleine kledingstukken, maar heel erg stijlvol. Ze verkoopt onder andere korsetten, bikini’s en heeft zelfs een cosmeticalijn. We kunnen wel stellen dat het een hele ondernemende dame is.

Zelf besloot ze op de Malediven niet één van haar mooie outfits aan te trekken. Ze trok zelfs helemaal niets aan. Ze besloot te gaan skinnydippen in de zee en dit leverde een aantal foto’s op waar wij maar al te graag naar kijken.

Zie hieronder een aantal foto’s van Jessica: