Presentatrice Geraldine Kemper is niet vies van het plaatsen van mooie, spannende foto’s. Zo plaatste ze vorige zomer nog prachtige bikini foto’s op haar Instagram. Ook nu is het weer raak: Geraldine heeft een prachtige speelse bad foto met haar volgers op Instagram gedeeld. En dit wil je zien.

Even opfrissen, waar kennen we Geraldine van?

Geraldine Jane Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice. Ze was voor het eerst te zien bij bij het tv-programma Sterretje Gespot (BNN). Dit tv-programma was een wedstrijd om een nieuwe presentatrice te vinden voor de omroep BNN. Tot niemands verbazing heeft Geraldine het programma gewonnen en kon ze aan de slag. Geraldine is opgegroeid in Volendam maar is al een tijd woonachtig in onze prachtige hoofdstad Amsterdam.

Na jaren lang programma’s te hebben gepresenteerd bij BNN stapte ze in 2019 over naar RTL, waar ze onder anderen achter de schermen van The Voice of Holland te zien was. Andere programma’s waar je Geraldine van kunt kennen zijn Spuiten en Slikken, Expeditie Robinson en Big Brother. Haar talent voor presenteren is het Nederlandse publiek niet ontgaan: ze werd van 2015 tot 2018 opnieuw genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster in de categorie Vrouw. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De desbetreffende Instagram-foto

Geraldine is natuurlijk erg bekend met de camera en met 644 duizend volgers op Instagram weet precies hoe ze de aandacht van haar volgers kan trekken. Naast promotie voor haar werk plaatst ze ook mooie foto’s van haarzelf en de activiteiten die ze doet. Zo heeft ze bijvoorbeeld samen met topmodel Kim Feenstra al eens een spannende fotoshoot gedaan waarop ze topless te zien was.  Geraldine weet haar volgers wederom te verrassen met een vurige foto, deze keer van haarzelf in bad. In deze speelse Instagram-foto zit Geraldine Kemper in bad tussen de bubbels van de bellenblaas. Altijd mooi om te zien hoe iemands speelse kant zo perfect kan doorschemeren op een foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Foto’s nemen in bad lijkt een populaire gedachte te zijn de laatste tijd. Ook actrice Jennifer Hoffman deelde onlangs een intieme foto in bad.