Luizenmoeder-ster Jennifer Hoffman

Acteren of presenteren, Jennifer Hoffman draait haar hand er niet voor om. De 41-jarige blondine heeft al heel wat films, series en programma’s op haar naam staan. De laatste jaren was ze onder andere te zien als Hannah Roelink in De Luizenmoeder en haar rol als knapste moeder van de serie mocht ze vorig jaar in de Luizenmoeder film nog een keer oppakken. Daarnaast presenteert ze ook al sinds 2020 het programma 3 op Reis. Wie het begin van haar carrière heeft meegemaakt kent haar misschien van programma’s als Westenwind, Spoorloos Verdwenen en Crazy 88.

 

Sinds 2018 heeft Jennifer Hoffman een relatie met Dorian Geis, een Amerikaans-Franse zakenman. En samen met Dorian heeft ze een zoontje, Cooper, die in februari 2021 geboren werd. Ondanks dat Jennifer dus een 1-jarige dreumes thuis heeft, zit ze ook nu niet stil. Vorig jaar was ze te zien in de serie Deep Shit en in maart zijn de opnames voor de film All Inclusive begonnen, die we volgend jaar mogen bewonderen.

Jennifer post foto in bad op Instagram

Jennifer Hoffman is zeker geen vreemde van het plaatsen van uitdagende foto’s op Instagram. Ook dit keer heeft ze zichzelf weer overtroffen. De foto die Hoffman nu op Instagram postte is al een tijdje geleden gemaakt. In de hashtags van de throwback laat ze namelijk weten dat ze op dat moment 36 weken zwanger was. Toch fijn dat ze dit plaatje toch nog even met ons deelt.

Op de foto zit Jennifer in bad terwijl het licht door het raam naar binnen valt. De bubbels zijn strategisch geplaatst zodat ze net niet te veel laat zien. Ondanks het sop is inderdaad te zien dat Jennifer een rond buikje heeft op deze foto, die is gemaakt door fotograaf Charlie de Keersmaecker. De shoot was voor JAN Magazine, dus er zijn zeker nog meer plaatjes met deze setting.