Op welke leeftijd is een man tevreden?

Het leven begint pas na 40 jaar? Dat was wel wat eerst normaal was. Als iemand 40 jaar heeft bereikt, dan kan hij pas écht van het leven genieten. Er is een financiële stabiliteit en de kinderen zijn zelfstandig en iets voor zichzelf aan het doen. Als je 40 jaar bent, dan kan het feest beginnen. Volgens het onderzoek van Crown Clinic is niks minder waar. Dit haartransplantatie bedrijf heeft een survey uitgevoerd onder duizend mannen, om tot de conclusie te komen dat de leeftijd vanaf wij écht volwassen zijn met 14 jaar omhoog is gegaan. Dat duurt nog wel even. Help.

Het leven zit vol met stress en we moeten er alles aan doen om stress de baas te zijn. De grootste onzekerheid van mannen die meededen aan de survey is het niet kunnen betalen van je huis. Verrassend is het verliezen van je haar een grotere angst dan het verliezen van je baan. Nu snappen wij ook waarom Crown Clinic dit onderzoek leidt. Niet in een goede en vaste relatie zitten is de vierde grootste angst van de mannen uit het onderzoek.

wanneer ben je volwassen

Vanaf 54 jaar voelen mannen zich écht volwassen

Volgens de survey zijn mannen steeds langer aan het wachten om kinderen te nemen. De gemiddelde leeftijd waarop mannen voor het eerst vader worden ligt rond de 32 jaar. Hierdoor duurt het allemaal wat langer voordat de kinderen de deur uit zijn en je momenten voor jezelf kan pakken. Daarnaast zorgen de stijgende prijzen voor een uitstel van het tevreden gevoel op financieel gebied. Met de huizenmarkt van tegenwoordig wordt de grootste angst wel steeds enger. Volgens het onderzoek van Crown Clinic zijn mannen pas meer blij én tevreden op de leeftijd van 54 jaar oud. Maar we zijn positief ingesteld. Je kan nu nóg langer onvolwassen blijven. We zeggen alvast sorry tegen de vrouw.