De soldaten uit Commando’s hebben een groot geheim

In Commando’s volgen we een commando-eenheid. De soldaten in zo’n eenheid zijn getraind in gevaarlijke buitenlandse missies en dat is dan ook precies wat de groep moet doen in Nigeria. De missie loopt echter niet zoals gepland.

De eenheid valt na afloop van de missie uit elkaar en elk lid lijkt op zijn eigen manier te worstelen met de gebeurtenissen destijds. Oude wonden worden weer opengehaald wanneer er drie jaar later een moordenaar opduikt die het op de commando’s heeft voorzien. Commando's

Intrige en bedrog in beklemmende oorlogsserie

Het wordt duidelijk dat de mannen veel geheimen hebben en dat er over bepaalde zaken niet gesproken wordt. Wanneer er vanuit Europol echter druk wordt uitgeoefend op de mannen, lijken ze tegen elkaar te worden uitgespeeld. Bovendien vervaagt de grens tussen wie er wel en niet te vertrouwen is. Wat is er nou precies gebeurd in Nigeria en waarom is Europol daar zo in geïnteresseerd? Al met al maken de vragen en mysteries van Commando’s een ijzersterke serie. En dat van Nederlandse bodem.

Nog meer sterke Nederlandse series

Er komen steeds meer Nederlandse producties waar we trots op mogen zijn. Series als Penoza, Mocro Maffia en Undercover barsten namelijk van de actie, plotwendingen en intrige. Qua deze elementen zit het in Commando’s wel goed. Acteurs als Bilal Wahib (Mocro Maffia), Werner Kolf (Alleen Maar Nette Mensen) en Kay Greidanus (Nieuwe Buren) spelen enkele van de hoofdrollen. Ook valt het hoge budget op van de serie. Hiermee probeert de serie duidelijk te concurreren met grote Amerikaanse producties, wat lijkt te lukken.

Commando's

Elke week een aflevering van Commando’s 

Vanaf 30 augustus wordt er wekelijks één aflevering uitgezonden. In totaal zijn er 10 afleveringen. Ben jij benieuwd naar hoe de commando’s omgaan met de steeds groter wordende druk, dan zal je eerst een aantal afleveringen moeten bingen voordat je weer bij bent. Voorlopig heeft de serie een IMDb-score van een 6.9.