The Staying Inn

‘The Staying Inn’ werd deze garage pub genoemd. Als je niet naar de kroeg mag, dan haal je de kroeg toch gewoon naar huis en maak je ‘m zelf? Groot gelijk. Schenk jezelf een whisky in en zak net als Thomas Shelby uit Peaky Blinders onderuit.

do it yourself
Zo zag de ruimte eruit voordat Handige Harry om de hoek kwam kijken

De eigenaar van deze monsterlijke creatie heeft zijn dubbele garage omgebouwd van een lege ruimte tot een volwaardige Britse pub. En dat is absurd goed gelukt. De kroeg komt letterlijk níets tekort. Een ruime bar met krukken, een loungehoek, alle drank die een kroegganger maar kan wensen en door de hele ruimte heen verschillende menu’s waarvan kan worden besteld.

Man bouwt garage om tot pub

De beste man heeft zelfs gezorgd voor lekker bier op tap. Respect.

Man bouwt garage om tot pub

Er is ruimte om gezellig te ouwehoeren aan de bar, om knus plaats te nemen voor de kachel of om op klassieke leren fauteuils een potje te schaken.

De pub kan zo in Peaky Blinders

Waar een wil is is een weg en daar is de eigenaar van deze pub het levende bewijs van. Zijn kroeg heeft niet alleen voldoende ruimte om te zitten, ook biedt hij free wifi en worden er live sportwedstrijden getoond. Het is classy, comfortabel, en hij heeft werkelijk aan álles gedacht. En zoals er staat op een van zijn bordjes aan de muur: Nobody gets out sober.

Man bouwt garage om tot pub

Heeft dit je op ideeën gebracht? Doe dan nog meer inspiratie op: deze man bouwt een extreem luxe lounge bar in zijn achtertuin.

Check hieronder nog meer foto’s van de Britse pub, welke zo in Peaky Blinders past:

Britse Pub

Britsse pub in achtertuin