Een eigen Steak House bouwen in je achtertuin

We kunnen natuurlijk lang of kort over de huidige situatie discussiëren, maar dat het een vreemde tijd is geweest, daar valt niet omheen te draaien. Nu zal de een zijn vrije tijd anders invullen dan de ander, gebrek aan creativiteit op de aarde is er niet. Naast dat er mensen zijn die een eigen biscoop bouwen in hun huis of een loungebar in hun tuin, komt deze man met een ander idee. Hij bouwt namelijk een ‘Steak House’ met pizzaoven en bar in zijn eigen achtertuin.

Man bouwt 'steakhouse' met pizzaoven en bar in zijn achtertuin

Kun je niet naar je favoriete etenstentje of een drankje doen in de bar, dan moet je met creatieve oplossingen komen. Ben jij een echte vakman en kriebelen jouw handen na het zien van dit zelfgebouwde project? Pak de gereedschapskist uit de schuur en doe het lekker zelf.

Pizzaoven inclusief exclusieve bar

Dit project vraagt om doorzettingsvermogen en mankracht, maar het eindresultaat is het allemaal zeker waard. Dat de bouw van deze mannenkeet niet bestond uit een simpel bouwpakket hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Mannen, houd je vast. Na het zien van dit zelfgebouwde steak house inclusief grote pizzaoven en bar valt jouw mond open.

Man bouwt ‘Steak House’ met pizzaoven en bar in zijn achtertuin

Kies je ervoor de zwarte deuren open te slaan, dan zal je hier geen spijt van krijgen. Bij binnenkomst word je direct overladen met alles wat de steakhouse je te bieden heeft. Wij hopen dat de beste man een aantal brandblussers in de opslag heeft staan, want ontstaan er ergens een vlammetje dan hebben we een probleem. Geheel de hele bar tot aan de banken zijn in elkaar getimmerd met hout.

Man bouwt 'Steak House' met pizzaoven en bar in zijn achtertuin

Kijk je naar rechts, dan zal je de grote grill-plaat en de Italiaanse steenoven niet over het hoofd zien. De bouwer van dit project miste overduidelijk de verse pizza’s uit zijn lievelingsrestaurant. Nu hij er zelf eentje in zijn steakhouse heeft gebouwd, kan hij zijn hele familie voorzien van een overheerlijke zelfbereide pizza.

Man bouwt steak house met pizzaoven en bar in zijn achtertuin

Kijk je recht vooruit, dan zie je de overweldigende bar voorzien van vier barkrukken. De bar is gedecoreerd met door het midden gesneden, houten tonnen en aan de bovenkant afgewerkt met glad hout. Een perfecte plek om met je vrienden een lekker speciaal biertje te gaan drinken. Zin in een sterker drankje? Dan moet dit geen probleem zijn. Achter de bar is genoeg plek om je verzameling aan whisky flessen uit te stallen. De industriële lampen en de ingebouwde sfeerverlichting verlichting maken de bar helemaal af, als je het ons vraagt.

Man bouwt steak house met pizzaoven en bar in zijn achtertuin

Ben jij nou helemaal weg van de Engelse Chesterfield meubelstijl? Neem dan de moeite even naar links te kijken. Op deze bank kun je genieten van je zelf bereide steak, onder het genot van een lekker zwaar biertje. En laten we even stil staan bij deze tafel. Waanzinnig!

Man bouwt steak house met pizzaoven en bar in zijn achtertuin