Hoeveel verdient een analist bij VI?

Of je nou wel of geen voetballiefhebber bent, de naam René van der Gijp zal je ongetwijfeld bekend in de oren klinken. De voormalig profvoetballer uit Dordrecht is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Als voetbalanalist geeft hij niet alleen zijn kritische blik op nationale en internationale wedstrijden en hij is zonder enige twijfel de sfeermaker aan tafel.

Met de mannen Wilfred Genee en Johan Derksen trekt Van der Gijp vele kijkers met het programma Veronica Inside. Vooral wanneer Feyenoord-icoon Jan Boskamp aan tafel zit, dan is het vaak genieten geblazen. Hieronder vind je een YouTube-video met een aantal hoogtepunten van René van der Gijp:

 

Dat je als (oud-)voetballer en tv-personality kan rekenen op een aardig zakcentje, dat zal niemand verbazen. Het salaris en vermogen van René van der Gijp liegt er dan ook niet om. De overstap van RTL naar Veronica zorgde voor een aardige salarisverhoging. Hij ging per jaar zo’n €150.000 meer verdienen, wat uitkomt op een jaarsalaris van maar liefst €500.000. Zijn totale vermogen wordt geschat op zo’n €2.500.000. Wat doe je met al dat geld? Juist, je verwent jezelf met een extra woning aan het strand.

René van der Gijp zijn luxe appartement aan het strand in Scheveningen

Zodra het in ons eigen land een beetje lekker weer is, kunnen René en zijn vrouw Minouche op vakantie gaan in eigen land. In het jaar 2013 hebben zij namelijk een luxe appartement gekocht in Scheveningen. Wel handig, gezien het feit dat René daar vaak is wanneer hij commentaar geeft op wedstrijden van eindtoernooien.

Het appartement heeft een ideale ligging met uitzicht op de boulevard, de zee én de Pier van Scheveningen. Verder heeft de woning een luxe maar toch knusse sfeer, heerlijk voor de zomeravonden. Zie hieronder een aantal foto’s van de woning in Scheveningen of klik op deze link voor meer beelden:

Rene van der Gijp woning scheveningen

Pier Scheveningen uitzicht woning luxe672_Huis Rene van der Gijp (3)