BattleKart in België, Frankrijk én Duitsland

BattleKart is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven. Met vestigingen in België, Frankrijk én Duitsland zijn er genoeg mogelijkheden. De twee dichtstbijzijnde vestigingen liggen in Antwerpen en Herentals. Dus mocht je vanuit Noord-Brabant de grens over willen gaan, neem dan een kijkje bij een van die twee vestigingen. Woon je toch net wat dichter bij de Duitse grens, dan kan je ook terecht bij de BattleKart vestiging in Köln.

Dat BattleKart een unieke ervaring is, daar is geen twijfel over mogelijk. Er zijn verschillende spelmodi te spelen. Waar onze ogen naar uitgaan, is de spelmodus BattleRace. Dit komt omdat het veel lijkt op een van de meest nostalgische games aller tijden: Mario Kart.

Echt Mario Kart spelen met BattleRace

Net zoals in het spel met de bekende loodgieters kan je bij BattleRace je tegenstanders hinderen op verschillende manieren. Zo kan je een tegenstander met een raket raken, waardoor de kart van diegene een aantal seconden stopt. Ook is er net zoals in Mario Kart een soort turbo boost te geven. Weet je nog? Die pijltjes op de baan waardoor je nét wat sneller gaat? Dat is in BattleKart een batterij. Deze maakt het mogelijk om over verschillende ondergronden (zand, water, gras, etc.) te rijden zonder vertraagd te worden. Verder zijn er nog een aantal andere BONUS-kisten zoals bidon olie, een schild en een minipistool.

Hieronder kan je een video vinden van een spel BattleRace:

 

Het is bovendien mogelijk om meerdere banen te testen door het projectiesysteem. Zo kan je ervoor kiezen om een eenvoudige baan in de vorm van een ring te kiezen of jullie kunnen je wagen aan een track met veel bochten.

Ben jij dus toe aan een leuke activiteit met je vriendengroep? Roep ze dan bijeen, breng een bezoekje aan de website van BattleKart en ga testen wie de enige echte koning op de track is.