Demi Moore, die eigenlijk Demi Gene Guynes heet, is een Amerikaanse actrice die daarnaast actief is als filmproducente. Ze was actief in vele grote films, zoals Ghost, Striptease en Indecent Proposal en had vroeger ook echt een het ideaalbeeld van een lichaam. Met haar figuur is ze blijkbaar nog altijd serieus bezig, want ze ziet er nog topfit uit. 

De carrière van Demi Moore

De inmiddels 58 jaar oude actrice heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en is nog altijd actief. In 1981 maakte ze op 18 jarige leeftijd haar filmdebuut, namelijk in de film Choices. Dit was het startschot van een prachtige carrière die dus nog altijd niet ten einde is. 

In haar carrière won Demi Moore 3 prijzen, namelijk de MTV Movie Award voor Beste Kusscène, de Independent Spirit Awards – Robert Altman Award en de People’s Choice Award voor Favoriete Actrice. Daarnaast werd ze bijvoorbeeld al eens genomineerd voor de Primetime Emmy Awards, maar toen wist ze helaas niet te winnen. 

De relaties van de actrice

Een tijdje lang was Demi Moore één van de allerbest betaalde filmactrices die er bestonden. Toen ze 12 miljoen dollar kreeg voor haar rol in Striptease werd ze zelfs de allereerste actrice die meer dan 10 miljoen dollar kreeg voor één film. Chapeau!

Daarnaast heeft Demi Moore verschillende veelbesproken relaties gehad. Ze is met drie verschillende mannen gehuwd; en niet de minste. Zo was ze met Ashton Kutcher getrouwd (2005 tot 2013), Bruce Willis (1987 tot 2000) en Freddy Moore (1980 – 1985). Je zou haar ook wel gezien kunnen hebben tijdens de Comedy Central Roast van Bruce Willis, wat een geniale show was vol met harde grappen.

Over alles wat ze heeft meegemaakt schreef Demi Moore in 2019 een boek genaamd Inside Out. Dit boek bracht ze uit en het kwam op plek 1 in de New York Times Bestseller lijst te staan.

Maar goed, ze is dus ook nog actief op Instagram. Hier laat ze graag zien dat haar schoonheid eindeloos is. Zo plaatste ze onlangs een onwijs fitte foto in bikini: